Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Yeşil – Pembeli Taraftarlar, Tekrar Aktif Hale Getirilmesini İstiyor, Ispartaspor TV Ne Oldu?

Yeşil – Pembeli Taraftarlar, Tekrar Aktif Hale Getirilmesini İstiyor, Ispartaspor TV Ne Oldu?

SPOR 12.09.2022 15:49:00 0
Yeşil – Pembeli Taraftarlar, Tekrar Aktif Hale Getirilmesini İstiyor, 
Ispartaspor 
TV Ne Oldu?
Ispartasporlu Taraftarlar, Atakan Yazgan döneminde aktif olan ve Ispartaspor’un gerek kendi sahasında gerekse deplasmanda oynadığı maçları Youtube üzerinden canlı olarak yayınlayan ‘Ispartaspor TV’nin tekrar aktif hale getirilmesini istiyor.
 
ÖNEMLİ BİR BOŞLUĞU DOLDURUYORDU
Bu konuda yönetime çağrıda bulunan Yeşil – Pembeli taraftarlar, “Bilindiği gibi, Atakan Yazgan’ın kulüp Başkanlığı döneminde Ispartaspor TV kurulmuş ve kulüpte 2 genç bu iş için görevlendirilmişti. Bu gençler, gerek takımın antrenmanlarını gerekse takımın gerekse deplasmanda oynadığı maçları Youtube üzerinden canlı olarak yayınlıyordu. Maçlara gidemeyen sporseverler ise ‘Ispartaspor TV’den maçları canlı olarak izleme imkanı buluyorlardı. Ayrıca, bu görüntüleri Ispartaspor’un sosyal medya hesaplarına da koyarak taraftarların takımlarını takip etmelerini sağlıyorlardı.
“ISPARTASPOR TV
TEKRAR FAALİYETE SOKULSUN
Ama, yeni yönetim geldikten sonra bu uygulama kaldırıldı ve bir çok taraftarımız şimdi maçları izleyemez hale geldi. Ispartaspor’un maçlarını izlemek isteyen binlerce taraftarımız için Ispartaspor TV’nin tekrar aktif hale getirilmesini istiyoruz” dediler.

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °