Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Yeşil – Pembeli Taraftarlar Talepte Bulunuyor; Ispartaspor Maçlarını Gece Oynasın

Yeşil – Pembeli Taraftarlar Talepte Bulunuyor; Ispartaspor Maçlarını Gece Oynasın

SPOR 15.06.2020 17:13:00 0
Yeşil – Pembeli Taraftarlar Talepte Bulunuyor; 
Ispartaspor Maçlarını Gece Oynasın
Ispartasporlu taraftarlar Bölgesel Amatör Lig maçlarının 18 Temmuz’da yani son derece sıcak günlerde başlayacak olması nedeniyle, takımın maçlarını akşamları oynaması konusunda yönetimin federasyona başvurmasını talep ettiler.
 
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) aldığı kararla, Süper Lig 12 Haziran’da yani geçtiğimiz Cuma günü başladı. Federasyon, Bölgesel Amatör Lig dahil alt liglerin ise 18 Temmuz’da başlamasına karar vermişti.
“38 DERECEDE GÜNDÜZ MAÇI
OYNAMAK ÇOK RİSKLİ”
Bu doğrultuda; Yeşil – Pembeli taraftarlardan konu ile ilgili talep geldi. Konu ile ilgili olarak görüşlerini açıklayan taraftarlar; “Bilindiği gibi 18 Temmuz yaz mevsiminin tam ortası yani yılın en sıcak günlerine denk gelmektedir. Bu nedenle Ispartaspor’un maçlarını gündüz oynaması halinde 35 – 38 derecelerde maç yapacağı anlamına gelir. Bu da futbolcuları son derece olumsuz etkiler.
“IŞIKLANDIRILMIŞ STADIMIZDA
GECE MAÇI ÇOK İYİ OLUR”
Isparta Atatürk Stadyumu ışıklandırılmış bir stadyum olduğu için Süper Ligdeki takımlar gibi gece maçı yapmasında hiçbir sakınca yoktur. Bu nedenle, taraftarlar olarak bizler zaten maça giremeyeceğimize göre futbolcuların serin havada maç yapmaları ve performanslarının düşmemesi adına maçlar 19.00 veya 21.00 saatlerinde oynanabilir. Bu saatler son derece uygundur. Böylece, biz taraftarlar olarak işlerimizden dönmüş ve evde olacağımızdan dolayı takımımızın maçlarını da televizyondan rahat bir şekilde takip etme yani izleme imkanı bulmuş oluruz.
“YÖNETİM TFF’DEN
TALEPTE BULUNSUN”
Bu doğrultuda, Kulüp Başkanı ve yöneticilerimizden 18 Temmuz’da başlayacak ligler için kalan 4 maçın kendi sahamızda yani Isparta’da olanları için gece maçı şeklinde oynanması yönünde Türkiye Futbol Federasyonundan talepte bulunmalarını istiyoruz” dediler.

Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °