Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Yeşil – Pembeli Taraftarlar; Emekler Heba Olmasın!

Yeşil – Pembeli Taraftarlar; Emekler Heba Olmasın!

SPOR 9.05.2021 12:22:00 0
Yeşil – Pembeli Taraftarlar; 
Emekler 
Heba 
Olmasın!
İçel İdmanyurduspor maçının kaybedilmesinin tüm sezon boyunca verilen emeklerin kaybedilmesi anlamına geleceğini ifade eden Yeşil – Pembeli Taraftarlar; “Mersindeki maç her ne pahasına olursa olsun kazanılmalı ve tur atlanmalıdır. Gerekirse, yönetim Çarşamaspor maçında olduğu gibi kesenin ağzını açarak futbolculara yüksek prim vermelidir” dediler.
 
Misli.com 3. Lig 3. Grupta Play – Off’a kalan ve Play – Off çeyrek final ilk maçında sahasına rakibi İçel İdmanyurduspor ile 0 – 0 golsüz berabere kalan Ispartaspor’a taraftardan önemli uyarı geldi.
“YÖNETİM FUBOLULARA BU
MAÇ İÇİN PRİM AÇIKLAMALI”
Takımın 2. Lig yolunda buralara kadar geldiği hatırlatılan açıklamada taraftarlar; “Emeklerimiz uğraşlarımız heba olmasın ve şartlar ne olursa olsun deplasmandaki maç başarıyla geçilerek takım adını ikinci tura yazdırmalıdır. Bilindiği gibi, ligde Çarşambaspor ile Play – Off mücadelesi veren takımımız, bu takımla oynayacağı lig maçı öncesi Kulüp Başkanı Atakan Yazgan tarafından 10 bin lira prim vaad edilmiş ve takım o maçta büyük bir özveri ve performans göstererek rakibini deplasmanda mağlup ederek adını Play – Off grubuna yazdırmıştı.
“BİR SEZON BOYUNCA VERİLEN
EMEKLER HEBA OLMASIN”
Bir sezon boyunca verdiğimiz emeklerimiz ve uğraşlarımızın heba olmaması için bu maçın kazanılması gerekiyor. Biz Yeşil – Pembeli taraftarlar olarak, camia olarak, şehir olarak her zaman takımımızın arkasındayız.”
 

Perşembe 19.9 ° / 7.1 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °