Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Yeşil – Pembeli taraftarlar antrenmanda şov yaptı: Taraftarlardan Baklava İkramı…

Yeşil – Pembeli taraftarlar antrenmanda şov yaptı: Taraftarlardan Baklava İkramı…

SPOR 20.07.2019 08:08:00 0
Yeşil – Pembeli taraftarlar antrenmanda şov yaptı: 
Taraftarlardan Baklava İkramı…
HABER: Yunus ÖZLER
Bu sezon BAL liginde Isparta’yı temsil edecek olan ve yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Ispartaspor, Yeşil – Pembeli taraftarların baklava sürprizi ile karşılaştı. Takımın antrenmanını ziyaret eden taraftarlar, futbolculara baklava ikramında bulundu.

 
ISPARTASPORLU FUTBOLCULARA
BAKLAVA İKRAMI
Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Ispartaspor’da taraftarlar antrenmanı ziyaret ederek Teknik Heyet ve futbolculara baklava ikram etti.
TARAFTARLAR ISPARTASPOR’UN
ANTRENMANINI ZİYARET ETTİ
Dün saat 18.00’de İl Özel İdaresi Sahası Tesisleri'nde, yeni sezon için antrenmanlarını sürdüren Yeşil – Pembeli takımı, taraftarları yalnız bırakmadı. Tesislerde antrenmanı izleyerek takımlarına moral veren Cafeler Caddesi esnaflarından oluşan taraftarlar futbolculara ve teknik heyete baklava ikramında bulundu. Ziyarete; Esnaflar Uğur Baysan, Süleyman Yeşilmenli, Mehmet Soydan, Mehmet Çelik, Gencer Özfidan katıldı.
BAYSAN; “HER ZAMAN
TAKIMIMIZIN ARKASINDAYIZ”
Çafeler Caddesi esnafları adına bir konuşma yapan Uğur Baysan, yeni sezonda Ispartaspor’a üstün başarılar dileyerek; “Ispartaspor bizim canımız, kanımız. Takımımızın başarısı bizim başarımız ve şehrimizin başarısıdır. Onun için her zaman takımımızın arkasındayız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da takımımızın başarısı için ellimizden geldiği kadar takıma destek olmaya devam edeceğiz.
“ŞAMPİYONLUĞA
İNANCIMIZ TAMDIR”
Bilindiği gibi bu yıl yeni bir yönetim ve yeni bir teknik heyet oluşturuldu. Yine neredeyse tamamı yeniden oluşturulan takımla yeni sezona girilecek. Bu yıl şampiyon olarak mutlu sona ulaşacağımıza inancımız tamdır” dedi.
SÖYLEYİCİ; “TARAFTARLARIMIZA
TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici de ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek; “Cafeler Caddesi taraftarlarımızın bu ziyareti ve bu jesti bizi son derece mutlu etmiştir. Kendilerine teşekkür ediyorum. Metin Baysan arkadaşımızın da söylediği gibi, evet bu yıl güzel bir takım kurduk ve hedefimiz mutlak şampiyonluktur. Şampiyon olmaktan başka bir düşüncemiz yoktur. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” dedi.
İPEKÇİ, KILINÇ VE ÖZTEK
“TARAFTARLARIMIZLA
KENETLENECEĞİZ”
Ispartaspor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet İpekçi, Genel Kaptan Yılmaz Öztek ve Taraftar Sorumlusu Uğur Kılınç da konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada; “Bu yıl Allah’ın izniyle güçlü bir şekilde sezona gireceğiz. Hedefimiz mutlak şampiyonluktur. Taraftarlarımızın da bu yolda bizlerin arkasında olması ve bizlere destek vermeleri bizi son derece mutlu etmiştir. Sezon boyunca taraftarlarımızla kenetleneceğiz ve şampiyonluğa her birlikte ulaşacağız” dediler.
YENİ SEZONDA
BAŞARILAR DİLEDİLER…
Ziyaretin sonunda ise taraftarlar, Teknik heyet ve futbolculara yeni sezon öncesi başarı dileklerinde bulundular. Ziyaret, teknik heyet ve futbolcuların taraftarlarla, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi. YUNUS ÖZLER
 

 

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °