Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Yeşil – Pembeli ekip Kozanspor’a 1 – 0 yenildi Bu takıma GOLCÜ Şart!

Yeşil – Pembeli ekip Kozanspor’a 1 – 0 yenildi Bu takıma GOLCÜ Şart!

SPOR 10.08.2019 10:04:00 0
Yeşil – Pembeli ekip Kozanspor’a 1 – 0 yenildi 
Bu takıma
GOLCÜ 
Şart!
İlimizi BAL liginde temsil edecek olan Ispartaspor, 2019 – 2020 Sezonu için ikinci hazırlık maçını 3. Lig takımlarından Kozanspor ile yaptı. Yeşil – Pembeliler sahadan 1 – 0 mağlup ayrıldı. İki hazırlık maçında da takımın gol atamaması takımda golcü futbolcu eksikliğini gündeme getirdi.
 
Isparta’nın yıllardır özlemini duyduğu takımın profesyonel lige çıkması ve üç yıldır bir türlü ulaşılamayan hedefe ulaşılma konusunda önemli bir adım atıldı. Ispartaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk hazırlık maçını dün akşam gerçekleştirdi. Yeşil – Pembeli ekip, Isparta Atatürk Stadyumunda saat 20.00’de başlayan hazırlık maçında Akdeniz Bölgesinin 3. Lig temsilcisi ve Adana takımı olan Kozanspor ile karşılaştı.
Kulüp Başkanı Atakan Yazgan ve yönetimine TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç’in büyük gayret ve destekleriyle şehrin profesyonel bir takıma kavuşması noktasında önemli bir noktaya gelindi. Böylece, Yeşil – Pembeli ekipte yapılan transferlerle ve oluşturulan yeni teknik kadrosuyla yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. 22 Eylül’de başlayacak olan Bölgesel Amatör Lig (BAL)’inde mücadele edecek olan Yeşil – Pembeliler, dün akşam 2019 – 2020 Futbol Sezonunun ikinci hazırlık maçını da Atatürk Stadında yaptı.
MAÇTAN NOTLAR…
Dün akşam saat 20.00’de başlayan Ispartaspor – Kozanspor karşılaşmasını Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, daire müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve bin dolayında taraftar izledi.
SÖYLEYİCİ TÜM
FUTBOLCULARI DENEDİ
Oyuncu değiştirme sınırı olmayan hazırlık maçında Teknik Direktör Tarık Söyleyici, Ispartaspor’da ilk 11’de oynayan tüm futbolcuları değiştirdi. Yerlerine yedek futbolcuları sürerek hepsini denedi. İlk hazırlık maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Golcü Futbolcu Gökhan Demir dünkü maçta ilk 11’de sahaya çıktı. Maçı Ispartalı hakemler yönetti. Taraftarlar maça fazla ilgi göstermedi. Tribünleri dolduran yaklaşık bin dolayında taraftar takımlarını desteklediler.  
BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN’DEN
DEV ‘BAŞARI’ PANKARTI
Maç öncesi, karşı tribünlere üzerinde Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in resminin ve altında ‘Ispartaspor’a başarılar dilerim’ yazılı dev pankart asıldı.
İKİNCİ HAZIRLIK MAÇINDAN
YENİLGİYLE AYRILDI
Isparta Atatürk Stadında oynanan ve Umut Kılınç, Burak Yalçındağ, Onur Akol hakem triosunun yönettiği maçta her iki ekip te vasat bir oyun ortaya koydu. Maçın 78. Dakikasında konuk ekip Kozanspor 1 – 0 öne geçti. Bu dakikada soldan kullanılan korner atışında ceza sahasına gelen topu iyi takip eden Fatih topu ağlara göndererek takımına galibiyeti getiren golü kaydetti. Maçın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve sezon öncesi ikinci hazırlık maçında 3. Lig ekiplerinden Kozanspor ile karşılaşan Ispartaspor, sahadan 1 – 0 mağlubiyetle ayrılarak takımda özellikle golcü eksikliğini gözler önüne serdi.
İKİ HAZIRLIK MAÇINDA GOL ATAMADI
Bilindiği gibi, Yeşil – Pembeli ekip, 6 Ağustos Salı günü de Isparta Atatürk Stadyumunda yine aynı saatte Serik Belediyespor ile ilk hazırlık maçını yapmış ve sahadan golsüz beraberlikle ayrılmıştı. Ispartaspor, iki hazırlık maçında da henüz gol atmaya muvaffak olamadı.
 

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °