Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Yeşil – Pembeli Ekip Kırşehir Deplasmanında; Ispartaspor KRİTİK Virajda!

Yeşil – Pembeli Ekip Kırşehir Deplasmanında; Ispartaspor KRİTİK Virajda!

SPOR 27.02.2022 07:17:00 0
Yeşil – Pembeli Ekip Kırşehir Deplasmanında; 
Ispartaspor 
KRİTİK 
Virajda!
Ispartaspor, bugün deplasmanda son derece önemli maça çıkıyor. Son haftalarda üst üste aldığı galibiyetlerle dikkatleri üzerine çeken iki takımın mücadelesinde Kırşehir Belediyespor ile Ispartaspor karşı karşıya gelecekler. Kırşehir Stadındaki maç saat 13.00’te başlayacak.
 
TFF 2. Lig Beyaz Grupta temsilcimiz Ispartaspor, bugün oynayacağı Kırşehir Belediyespor hazırlıklarını önceki gün tamamlayarak dün Kırşehir’e hareket etti. Akşam saatlerinde Kırşehir’e ulaşan Yeşil – Pembeli ekip konaklayacağı otele yerleşerek maç saatini beklemeye başladı.
ISPARTASPOR
KRİTİK VİRAJDA
Ligde son 5 maçını kazanarak 5’e 5 yapan Yeşil – Pembeliler için hayati önem taşıyan karşılaşma bugün Kırşehir Stadyumunda saat 13.00’te başlayacak.
MAÇIN HAKEMİ
ANKARA BÖLGESİNDEN
Ispartaspor’un bugün deplasmanda oynayacağı Kırşehir Belediyespor maçında görev yapacak olan hakemler de belli oldu. Buna göre; karşılaşmanın hakemi Ankara Bölgesinden. Maçı Klasman Hakemi Burak Olcar yönetecek. Olcar’ın Yardımcıları ise Mustafa Tosun ve Faruk Yağlı yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Burak Yücetağ.
 

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °