Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Yeşil – Pembeli Ekip, İlk Galibiyetini Almak İstiyor; Ispartaspor SİFTAH Yapabilecek mi?

Yeşil – Pembeli Ekip, İlk Galibiyetini Almak İstiyor; Ispartaspor SİFTAH Yapabilecek mi?

SPOR 10.09.2022 09:19:00 0
Yeşil – Pembeli Ekip, İlk Galibiyetini Almak İstiyor; 
Ispartaspor 
SİFTAH 
Yapabilecek mi?
2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor bugün saat 19.00’da kendi saha ve seyircisi önünde Ankaraspor takımıyla karşı karşıya gelecek. İlk iki maçta istenilen skorları ve oyunu ortaya koyamayan Yeşil – Pembeli ekip, rakibini mağlup ederek ligde ilk galibiyetini alıp siftah yapmak istiyor.
 
TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve ligin ilk maçında sahasında Amedspor ile 1 – 1 berabere kalarak 2 puan, ardından ligin ikinci haftasında Esenler Erokspor’a 1 – 0 mağlup olarak puan alamayan Ispartaspor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde çok önemli bir maça çıkacak. Ligin ilk iki haftasında oynadığı maçlardan sadece bir puan çıkarabilen Ispartaspor, ligin üçüncü haftasında galibiyetle ve dolayısıyla 3 puanla tanışarak siftah yapmak istiyor.
YENİ TRANSFERLERİN İLK 11’DE
OYNAMASI BEKLENİYOR
Özellikle transfer döneminin bitiminin son gününde yaptığı takviyelerle futbol kamuoyunun dikkatini çeken Yeşil – Pembeli ekip, bugün Isparta Atatürk Stadyumunda hem ilk galibiyetini almayı hem de attığı gol sayısını artırmayı hedefliyor. Yapılan yeni transferlerin önemli bir bölümünün bu zorlu mücadelede sahaya ilk 11’de çıkması bekleniyor.
Bilindiği gibi; Yeşil – Pembeli ekip, transfer döneminin bitmesine bir gün kala yani önceki gün son olarak Balıkesirspor’da oynayan Kaleci Atilla Özmen ile son olarak Beşiktaş’da oynayan Stoper Halil Duman ve son olarak Fatih Karagümrük’te oynayan Santrafor Berke Demircan’ı transfer ederek renklerine bağlamıştı. Bu üç futbolcunun bugünkü maçta ilk 11’de sahaya çıkıp çıkmayacağı merakla bekleniyor.
MAÇ SAAT 19.00’DA
BAŞLAYACAK
Ispartaspor – Ankaraspor maçı bugün Isparta Atatürk Stadında oynanacak ve maç saat 19.00’da başlayacak.
MAÇI ENVER
AYDIN YÖNETECEK
Bugünkü zorlu maçı Bursa Bölgesi Hakemlerinden Enver Aydın yönetecek. Aydın’ın yardımcılıklarını ise Özcan Burak Akdemir ve Oğuzhan Yazır yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi ise, Okan Kayataş.
32 GENÇLİK GÖREVE HAZIR
Öte yandan, Ispartaspor’u yıllardır gerek evinde oynadığı maçlarda gerekse deplasmanda destekleyerek başarılarında önemli paya sahip olan 32 Gençlik Ispartaspor Taraftarları maç öncesi Valilik önünde bir araya gelerek topluca stadyuma hareket ederek takımlarını maçta 90 dakika boyunca destekleyecekler. 

Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °