Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Yeşil – Pembeli Ekip, Galibiyet Siftahını Farklı Skorla Yapmak İstiyor; Ispartaspor’da Fark Sesleri

Yeşil – Pembeli Ekip, Galibiyet Siftahını Farklı Skorla Yapmak İstiyor; Ispartaspor’da Fark Sesleri

SPOR 18.09.2022 10:36:00 0
Yeşil – Pembeli Ekip, Galibiyet Siftahını Farklı Skorla Yapmak İstiyor; 
Ispartaspor’da 
Fark Sesleri
Ispartaspor bu akşam kendi saha ve seyircisi önünde ligin son sıradaki puanı bile bulunmayan Bayburt İl Özel İdarespor takımıyla karşı karşıya gelecek. Ligde henüz galibiyeti bulunmayan Yeşil – Pembeli ekip, rakibini yenerek ligde ilk galibiyetini almak hatta, farklı skorla yenerek eksi olan averajını da iyi bir noktaya getirmek istiyor. Isparta Atatürk Stadyumundaki maç saat 19.00’da başlayacak.
 
2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve ligde şuana kadar istediği sonuçları alamayan Ispartaspor, bugün ligin dibine demir atmış olan Bayburt ekibiyle oynayacak. Yeşil – Pembeli ekipte hedef galibiyetin yanı sıra gol konusunda da patlama yapmak.
TARAFTARLAR; “ISPARTASPOR
İÇİN ÖLÇÜ DEĞİLDİR”
Yeşil – Pembeli Taraftarlar bugünkü Bayburt maçına dikkat çekerek; Ispartaspor’un artık etkili, rakibini sahasına hapsedecek, göze hoş gelen bir futbol oynaması gerektiğini ifade ederek; “Takımın, bugün oynayacağı son sıradaki puanı bile olmayan Bayburtspor’u mağlup etmesi takımın bundan sonraki haftalar için ölçü olamaz. Rakip zaten şuana kadar oynadığı karşılaşmalarda önüne gelenin 3 attığı bir takım konumunda. Önemli olan haftaya deplasmanda karşılaşacağımız İnegölspor’u yenersek işte o zaman takımın rayına oturduğuna ve iyi futbol oynadığına inanabiliriz” dediler.

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °