Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Yeşil – Pembeli Ekip, Çarşamba Günü Uşakspor ile Karşılaşacak; Ispartaspor’da Uşakspor Mesaisi Başladı

Yeşil – Pembeli Ekip, Çarşamba Günü Uşakspor ile Karşılaşacak; Ispartaspor’da Uşakspor Mesaisi Başladı

SPOR 21.02.2022 07:46:00 0
Yeşil – Pembeli Ekip, Çarşamba Günü Uşakspor ile Karşılaşacak; 
Ispartaspor’da 
Uşakspor 
Mesaisi Başladı
Geçtiğimiz hafta sonu lider Pendikspor’u deplasmanda mağlup etme başarısı göstererek haftayı üç puanla kapatan Ispartaspor, hiç ara vermeden Çarşamba günü kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı Uşakspor maçı hazırlıklarına başladı.
 
ISPARTASPOR'DA UŞAKSPOR
MESAİSİ BAŞLADI
TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve son aldığı galibiyetle ligde puan durumunda 2. Sıraya kadar yükselen Ispartaspor Uşakspor maçının hafta içinde olması nedeniyle bu maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.  
UŞAKSPOR MAÇI
ÇARŞAMBA GÜNÜ
OYNANACAK
Bilindiği gibi, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 27. Hafta müsabakaları hafta içi yani 23 Şubat Çarşamba günü oynanacak. Bu doğrultuda; 37 puan ile 2. sırada yer alan Ispartaspor, 30 puanla ligde 9. sırada yer alan Uşakspor ile karşılaşacak.
UŞAKSPOR’A GOL ATAN
ŞAMİL ŞİMDİ UŞAKSPOR’DA
Yeşil – Pembeli ekip, sezonun ilk yarısında deplasmanda karşılaştığı rakibini, devre arasında Uşakspor’a transfer olan Şamil Başaran’ın 45+2. Dakikada attığı golle 1 – 0 mağlup etmiş olması ise ilginç bir tesadüf olarak ortaya çıktı. Zira, Şamil Başaran 17 Ekim’de gol attığı kaleyi Çarşamba günkü maçta defans oyuncusu olarak gole kapatmak için eski takımı Ispartaspor’a karşı mücadele edecek.

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °