Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Yeşil – Pembeli camiada Atakan Yazgan sevinci yaşanıyor

Geçen sezon BAL 7. Grupta Isparta Davrazspor ismiyle Isparta’yı temsil eden ve üç sezondur şampiyon olamayan Isparta 32 Kulübünün Başkanlığına İşadamı Atakan Yazgan’ın gelmesi Yeşil – Pembeli ekipte büyük sevinç yaşattı.

SPOR 24.05.2019 06:21:00 0
Yeşil – Pembeli camiada 
Atakan Yazgan sevinci yaşanıyor
Üç yıldır olduğu gibi gelecek sezon da Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde Isparta’yı temsil edecek olan eski adıyla Isparta Davrazspor, yeni adıyla Isparta 32 Spor Kulübü’nde 14 Mayıs 2019 Salı günü yapılan olağan genel kurul toplantısı ile göreve İşadamı Atakan Yazgan’ın gelmesiyle yeni bir heyecan ve yeni bir umut doğdu.
TARAFTARLAR TAKIMIN 3. LİGE
ÇIKMASI KONUSUNDA ÜMİTLENDİ
Isparta 32 Spor olarak 20 yıl sonra özlenen başarıya ulaşacaklarını ve takımı 3. Lige çıkaracaklarını ifade eden Ispartaspor’un Efsane Başkanı Atakan Yazgan’ın açıklamaları taraftarları takımın önümüzdeki sezon şampiyon olarak profesyonel 3. Lige çıkması konusunda umutlandı.
“BAŞKANIMIZA GÜVEN
VE İNANCIMIZ TAMDIR”
Bilindiği gibi, Atakan Yazgan, kongrede başkan olur olmaz il kişi 32 Gençlik Taraftar Grubunu ziyaret etmek olmuştu. Bu durumdan ve Başkan Atakan Yazgan’ın göreve gelmesinden dolayı son derece mutlu olduklarını ifade eden Yeşil – Pembeli taraftarlar; “Atakan Başkan, göreve gelir gelmez bizleri ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunmuştur. Kendisine çok teşekkür ederiz. 2000'li yıllarda gönül gönüle omuz omuza nasıl başarı geldiyse şimdide de gelecektir. Buna inancımız Atakan Başkan ve ekibine güven ve desteğimiz tamdır.
“YEŞİL – PEMBELİ CAMİA OLARAK
KENETLEMİP ŞAMPİYONLUĞA ULAŞACAĞIZ”
Başkan olduğu ilk gün ayağının tozuyla bizi ziyaret eden Başkanımız birlik ve beraberliğin nasıl olması gerektiğini göstermiştir. Biz de 32 Gençlik olarak Isparta’mız için Atakan Yazgan Başkanımız gibi taşın altına kolumuzu değil gövdemizi koymaya hazırız” dediler.
 
 

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °