Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Yeşil – Pembe Renklere Gönül Vermiş Binlerce Kişiyle; Dalga Mı Geçiyorsunuz?

Yeşil – Pembe Renklere Gönül Vermiş Binlerce Kişiyle; Dalga Mı Geçiyorsunuz?

SPOR 2.12.2020 19:40:00 0
Yeşil – Pembe Renklere Gönül Vermiş Binlerce Kişiyle; 
Dalga Mı 
Geçiyorsunuz?
3. Lig 3. Grupta 1. Hafta maçında kendi sahasında lig sonuncusu Yalovaspor takımıyla karşı karşıya gelen Ispartaspor, yine kolay maçı zora sokarak daha da ötesine giderek rakibine mağlup oldu. Yeşil – Pembeli ekip sezonunun en kepaze, en rezalet futbolunu oynadı.    
 
Misli.com 3. Lig 3. Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, grupta 11. Hafta maçında son sırada bulunan Yalovaspor takımını ağırladı. Yeşil – Pembeli ekip özellikle ilk yarıda yakaladığı mutlak gol pozisyonlarını cömertçe harcayınca, direnci artan rakip, golleri Ispartaspor ağlarına gönderdi. Her zaman olduğu gibi yine sahanın en iyisi Nurettin Çakır oldu. Ancak, bu defa Nurettin’in de çabası takımı kurtarmaya yetmedi.
VALİ SEYMENOĞLU MAÇI
ŞEREF TRİBÜNÜNDEN İZLEDİ
Isparta Atatürk Stadyumunda bugün saat 13.00’de başlayan ve güneşli bir havada oynanan maçı Vali Ömer Seymenoğlu, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek izledi.
TARAFTAR FARK ATACAĞINI
BEKLERKEN FARK YİYORDU!
Ispartaspor, bugünkü maçta ortaya koyduğu futbolla taraftarlarını adeta çileden çıkardı. Zayıf rakibi karşısında maç boyunca rakip takım karşısında oldukça zorlanan Yeşil – Pembeli ekip yüzde yüzlük gol pozisyonlarını cömertçe harcayarak kolay maçı zora soktu. Hatta zora sokmakla kalmadı sezonun en kepaze futbolunu oynadı. Bugünkü maçı izleyen yöneticiler ve az sayıda akrediteli izleyiciler takımın bu rezalet futbolu karşısında gözlerine inanamadı. Bu kötü futbolun neticesi de mağlubiyet oldu ve Ispartaspor lig sonuncusu hatta bu haftaya kadar bir galibiyeti bile olmayan takıma ilk galibiyetini hediye etti!....
BİR HAFTA ÖNCE VE BİR
HAFTA SONRA HANGİSİ DOĞRU?
Bir hafta önce Elazığ deplasmanında rakibi karşısında güzel bir futbol oymayan ve öne geçmesine rağmen maçın son saniyesinde yediği golle sahadan beraberlikle ayrılmak zorunda kalan Ispartaspor, bir hafta sonra ise sezonun en rezalet futbolunu oynamasına bir anlam veremeyen taraftarlar; “Ispartaspor gerçekten bu mu? Elazığ maçındaki futbol doğru ise bugünkü maçta ortaya konulan futbol neyin nesi? Bir takım bir haftada nasıl bu kadar değişebilir? Eğer Ispartaspor çok iyi top oynuyor da bugün iş kazası oldu ise takım önümüzdeki Pazar günü oynayacağı Esenler Erokspor maçını kazanarak alınan galibiyetlerin tesadüf olmadığını göstermelidir. Yok, o maçı da kaybederse o zaman takım sezon başından beri rezalet oynuyor da, kazanılan maçlar tamamen tesadüfen kazanılmış demektir” Diyerek hem tepkilerini hem şaşkınlıklarını dile getirdiler.
TAKIMIN ACİLEN KENDİNİ
TOPARLAMASI LAZIM
Takımın, Yalovaspor karşısında bu kadar kötü oynaması taraftarları derinden endişelendirirken, takımın bu kadar kötü oynamasının sebebi bir türlü belirlenemedi. Bu konuda, Teknik Direktör Hakan Karaca’nın sahaya son derece yanlış bir kadro çıkardığını ifade eden taraftarlar; “Bizim bildiğimiz galip takım son dakikalarda zamana oynamak için oyuncu değiştirir. Bizim hoca ise mağlup iken maçın 86. Dakikasında oyuncu değiştirip maçı adeta kaybetmeye oynuyor. Oysa mağlup duruma düşen bir takımın teknik direktörü maçın 55 ila 75. Dakikası arasında oyuncu değiştirir ki, değiştirilen futbolcular oyuna katkı sağlasın. Son 4 dakikada oyuna alınan futbolcunun takıma ne gibi bir katkısı olabilir ki? Bu futbolu biz mi bilmiyoruz, yoksa Hakan Karaca mı? Ayrıca, Volkan Serim’i bu takımda istemiyoruz. Takıma faydadan çok zarar veriyor. 10 haftada sadece ve sadece bir gol atan golcü olamaz. Takıma acilen vurduğunu gole çevirecek bir golcü alınmalıdır devre arasında” dediler. Bu durumda Takımın Erokspor maçına kadar toparlanması bekleniyor. Aksi takdirde takımın yine aynı futbolu oynaması halinde Yeşil – Pembeli ekibin mağlubiyetler serisi alması kaçınılmaz olacak.
NURETTİN ÇAKIR TEK
BAŞINA BİR TAKIM
Ispartaspor’da sezon başından beri ortaya koyduğu futbolla büyük beğeni toplayan ve taraftarın gözdesi haline gelen Nurettin Çakır’ın bugünkü maçta da canla – başla çalışması ve bir de bunun üstüne bir gol kaydetmesi büyük alkış aldı. Ancak, bu defa Nurettin’in çabası da, attığı gol de yeterli olmadı ve takım son sıradaki rakibine mağlup olmaktan kurtulamadı.
LİGDE YÜKSELİŞ HAYAL
OLUYOR, PUAN FARKI AÇILDI
Son iki maçta 5 puan kaybeden Ispartaspor, bugünkü mağlubiyetle 15 puanda kalarak grupta 8. Sıradaki yerini korudu. Ancak, kendisine en yakın rakibi olan Şile Yıldızspor ile arasındaki puan farkı 4’e yükseldi.
ISPARTASPOR ESENLER EROKSPOR
DEPLASMANINA GİDECEK
Ispartaspor, bu hafta sonu yani 6 Aralık Pazar günü 8. Hafta oynaması gereken ancak Covid – 19 pandemisi vakaları nedeniyle ertelenen Esenler Erokspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.
 
MAÇIN KARNESİ:
STAD: Atatürk
HAKEMLER:  Tarık Güldal, Yunus Yıldız, Abdülkadir Anıl Yılmaz. ISPARTASPOR: Gökhan, Arif (dk. 86 Burak), Efşan, Kadir, Kaan (dk.86 Mustafa), Semih, Serdar Ümit ‘dk. 47 Emre), Mustafa  Acar (dk. 55 Bekir), Volkan, Emir Kaan, Nurettin.
YALOVASPOR: Ahmet, Fatih, Cemal, Erhan, Oğuzhan, Alperen, Mehmet, Emrah (dk.77 Salih), Onurcan, Yakup, İbrahim.
GOLLER: Dk. 22 ve 50 Alperen Topçular (Yalovaspor), dk. 34 Nurettin Çakır (Ispartaspor)
S. KARTLAR: Arif (Isparta), Emrah, Onurcan (Yalova) 
 
MAÇIN GOLLERİ:
Dak.22: Yalovaspor maç boyunca zayıf ve kötü bir futbol ortaya koymasına rağmen, ev sahibi Ispartaspor, rakibinden daha da kötü oynayınca kalesinde pozisyonlar vermeye başladı. Bu dakikada Yalovaspor’da maçın yıldızı 17 forma numaralı Alperen Topçular, aldığı topla hızla Ispartaspor ceza sahasına girdi kaleciyle karşı karşıya kaldığı ve kaleyi çaprazdan gören pozisyonda mükemmel bir vuruşla topu kalecinin yanından ağlara gönderdi: 0 – 1. Bu gol stadyumda adeta soğuk duş etkisi yarattı. Bir an stadyumda büyük bir sessizlik hakim oldu.
Dak. 34: Ispartaspor atağında ceza sahası önünde topla buluşan Nurettin Çakır, sert ve düzgün bir vuruşla topu kalecinin müdahalesine rağmen ağlarla buluşturdu: 1 – 1.
Dak. 45: İlk yarıya 2 dakika uzatma süresi verildi. Uzatma dakikalarından sonuç alamayınca ilk yarı sonunda Ispartaspor soyunma odasına 1 – 1’lik beraberlikle gitti.
Dak. 50: İkinci yarıya da rakip takım Yalovaspor hızlı başladı. Maçın bitmesine 45 dakikadan fazla zaman olmasına rağmen, maçı izleyenler takımın bir an önce toparlanıp gol atmasını beklerken Ispartapor kalesinde gol görmeye devam etti. Bu dakikada Ispartasporlu futbolcuların bir türlü tutamadıkları Alperen Topçular yine topla buluştu ve aldığı topla hızla ceza sahasına girerek zor pozisyonda topu doksana takarak kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti: 1 – 2.
Maçın Uzatmalarla birlikte 48 dakikalık bölümünde Ispartaspor rakibine gol atmayı beceremeyince karşılaşma 2 – 1 Yalovaspor üstünlüğü ile sona erdi. 

Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °