Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Yeni transfer Nurettin Çakır takımdaki ilk golünü attı: Aliağaspor’u 4 – 1 mağlup ettiler: Ispartaspor Normale Döndü!

Yeni transfer Nurettin Çakır takımdaki ilk golünü attı: Aliağaspor’u 4 – 1 mağlup ettiler: Ispartaspor Normale Döndü!

SPOR 11.01.2020 15:21:00 0
Yeni transfer Nurettin Çakır takımdaki ilk golünü attı:  
Aliağaspor’u 4 – 1 mağlup ettiler:  
Ispartaspor
Normale 
Döndü!
Yeni transfer Nurettin Çakır takımdaki ilk golünü attı:  
Aliağaspor’u 4 – 1 mağlup ettiler: 
Ispartaspor
Normale
Döndü!
İkinci devre hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Ispartaspor, üçüncü hazırlık maçında BAL 9. Grup takımlarından Aliağaspor Futbol A.Ş’yi 4 – 1 mağlup etti. İkinci devreye de şampiyonluk hedefiyle hazırlanan Yeşil –Pembeli ekibin gollerini Volkan Serim (2), yeni transfer Nurettin Çakır ve Efşan Geçgin kaydetti.
 
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, ligde ikinci yarı öncesi üçüncü hazırlık maçında Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta İzmir temsilcilerinden Aliağaspor Futbol A.Ş’yi farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı.
ISPARTASPOR
NORMALE DÖNDÜ!
İkinci devre hazırlıklarına Antalya – Manavgat’ta devam eden Ispartaspor ve Aliağaspor Futbol A.Ş. takımları bugün hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Yeşil – Pembeli ekip rakibi karşısında etkili bir futbol ortaya koyarak hem galibiyet hem farklı bir skora imza attı. İkinci yarıya da şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Yeşil- Pembeli ekibin Aliağaspor galibiyeti takımın normale döndüğünü ortaya koydu. Zira, Yeşil –Pembeli ekip, ikinci hazırlık maçında Sultangazispor’a 7 – 0 gibi farklı bir skorla mağlup olmuştu. Bu mağlubiyet Ispartaspor camiasında taraftarından yöneticisine kadar şaşkınlığa ve endişeye neden olmuştu. Ancak, Yeşil – Pembeli ekibin bugünkü hazırlık maçını 4 – 1 kazanması takımın eski günlerine yani şampiyonluk mücadelesi veren takım konumuna girdiğini ortaya koydu.
YENİ TRANSFER
NURETTİN ÇAKIR GOL ATTI
Ispartaspor’da bugünkü maçta belki de en çok sevindiren konu devre arası transferi olan ve takıma Çubukspor’dan alınan orta saha sağ kanat oyuncusu Nurettin Çakır’ın gol atması oldu. Defans oyuncusu Efşan Geçgin ise, bugünkü maçta gol kaydederek adeta geçtiğimiz günlerde takımdan ayrılan ve Adıyaman 1954 takımına giden gol atma özelliği de olan defans oyuncusu ‘Mustafa Kurcan gitse bile ben varım, bende gol atarım’ imajı verdi. Bugünkü maçta iki gol birden kaydeden Volsan Serim ise gol krallığındaki iddiasını hazırlık maçında da devam ettirdiğini ortaya koydu.
YEŞİL – PEMBELİLER YİNE MAÇI
‘GOL YEMEDEN’ TAMAMLAYAMADI
Ispartaspor’da ilk yarıda kalede yaşanan ‘Çok gol yeme’ olumsuzluğunun devam ettiği bugünkü hazırlık maçında da kendini gösterdi. Zira, Yeşil – Pembeli ekip ilk yarıdaki maçlarda olduğu gibi Antalya’daki kampta oynadığı üçüncü maçında da kalesinde gol gördü. Ispartaspor, kamp süresince oynadığı hiçbir maçı gol yemeden tamamlayamadı.
HAZIRLIK MAÇLARINI
TAMAMLADI
Yeşil – Pembeli ekip bugünkü maçla birlikte böylece, kamptaki hazırlık maçları programı çerçevesinde planlanan maçlarını tamamlamış oldu. Bilindiği gibi Ispartaspor bu doğrultuda; 5 Ocak 2019 Pazar günü Bursa Yıldırımspor ile oynamış ve rakibini 3 – 2 mağlup etmişti. İkinci hazırlık maçını 8 Ocak 2019 Çarşamba günü Sultangazispor ile oynayan Ispartaspor sahadan7 – 0 gibi farklı bir skorla mağlup ayrıldı. Yeşil – Pembeli ekip son olarak 11 Ocak 2019 Cumartesi günü yani bugün Aliağaspor Futbol A.Ş. takımıyla üçüncü hazırlık maçını yaparak sahadan 4 – 1 galip ayrıldı.
ANTALYA KAMPI SONA ERİYOR
Son hazırlık maçıyla birlikte Ispartaspor’un 10 günlük Antalya kampı da sona eriyor. Yeşil – Pembeliler yarın Isparta’ya dönecek ve ikinci yarının başlangıcına kadar olan sürede tesislerinde hazırlıklarını sürdürecek.  
 

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °