Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Yaz Spor Okullarına 10 bin başvuru

Yaz Spor Okullarına 10 bin başvuru

SPOR 29.06.2018 08:13:00 0
Yaz Spor Okullarına 10 bin başvuru
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde 5-18 yaşa yönelik birçok alanda açılan yaz spor okullarına bugüne kadar yaklaşık 10 bin öğrenci başvuru yaptı. İlginin oldukça yoğun olduğu ücretsiz yaz spor okullarına kayıtlar 17 Ağustos’a kadar devam edecek.
Isparta’da spor mevsimi başladı. Okulların kapanmasının ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açılan yaz spor kurslarına kayıtlar devam ediyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yaz spor okullarında 25, Engelliler İl Spor Merkezi ise 4 branşta kurslar düzenliyor.
10 BİN BAŞVURU
Bugüne kadar Isparta’da il spor merkezi yaz spor okulları ile il engelliler spor merkezi yaz spor okullarına yaklaşık toplam 10 bin öğrenci başvuru yaptı. Bu 10 bin öğrenci için yaz spor okulları başlarken, öğrenciler uzman antrenörler eşliğinde aktivitelerini gerçekleştiriyor.
KAYITLAR DEVAM EDİYOR
05-18 Yaş arası öğrenciler için 25 Haziran’da başlayacak olan Yaz Spor Okulları ve Engelliler İl Spor Merkezi için kayıtları 6 Mart Spor Salonunda oluşturulan kayıt masasında devam ediyor. Kayıtların 17 Ağustos’a kadar devam edeceği bildirildi.
İŞTE KURS AÇILAN SPOR BRANŞLARI
İL SPOR MERKEZİ YAZ SPOR OKULLARI (5-18 YAŞ ARASI)
Atletizm, Badminton, Basketbol, Bisiklet, Bocce, Cimnastik, Dağcılık, Dart, Eskrim, Futbol, Güreş, Halter, Hentbol, Judo, Karate, Kick Boks, Masa Tenisi, Okçuluk, Satranç, Taekwondo, Tenis, Voleybol, Wushu-Aikido, Yelken, Yüzme (Ücretli)
İL ENGELLİLER SPOR MERKEZİ YAZ SPOR OKULLARI
Atletizm, Badminton, Cimnastik, Masa Tenisi

Anahtar Kelimeler:
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °