Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Yaz geldi Halı sahalar dolup taşıyor

Yaz geldi Halı sahalar dolup taşıyor

SPOR 22.07.2019 06:53:00 0
Yaz geldi 
Halı sahalar 
dolup taşıyor
Yaz aylarının gelmesiyle birlikte Isparta’daki Halı Saha maçlarında büyük artış yaşanıyor. Öyle ki, bazı Halı Sahalarda maçlar sabaha kadar sürüyor.
 
Yediden yetmişe herkesin büyük ilgi gösterdiği ve sayıları son yıllarda hızla artan halı saha futbol maçları yaz aylarının gelmesiyle birlikte büyük ilgi görüyor.
HALI SAHADA SABAHA KADAR MAÇ
Şehrin değişik bölgelerinde bulunan çok sayıdaki halı sahalarda gece geç saatlere kadar, hatta sabaha kadar halı saha futbol maçları oynanırken, gündüz havaların sıcak oluşu yüzünden maçların genellikle gece oynanması dikkati çekiyor.
OYNAYAN DA ÇOK, İZLEYEN DE…
Halı saha işletmecileri ise yaz aylarının gelmesiyle birlikte işlerde önemli ölçüde artış kaydedildiğine dikkat çekerek, bu yoğunluğun Eylül ayına kadar devam etmesini beklediklerini kaydediyorlar. Belirli ücret karşılığında halı sahada futbol maçları oynayan grupların müsabakaları zaman zaman zevkli çekişmelere sahne olurken, halı saha maçlarını izleyen seyircilerin de zaman zaman çok olduğu gözleniyor.
Bu arada önümüzdeki günlerde bazı halı sahalarda yaz dönemi futbol turnuvalarının düzenleneceği ve ödüllü turnuvaların çekişmeli ve heyecanlı geçmesi bekleniyor. 

Anahtar Kelimeler: taşıyor sahalardolup geldihalı
Salı 22.7 ° / 9.1 °
Çarşamba 19.9 ° / 8.4 °
Perşembe 19.9 ° / 7.1 °