Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Yarınki Zorlu Pendikspor Maçında; Ispartaspor'un LİDERLİK Planı

Yarınki Zorlu Pendikspor Maçında; Ispartaspor'un LİDERLİK Planı

SPOR 9.10.2021 11:25:00 0
Yarınki Zorlu Pendikspor Maçında; 
Ispartaspor
2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve topladığı 11 puanla 7. Haftaya 4. sırada giren Ispartaspor, ligin 7. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde lider Pendikspor’u konuk edecek. Teknik Direktör Söyleyici, taraftarı önünde güçlü rakiplerini yenerek hem ilk büyük maçını kazanmayı hem de 12 puanlı rakiplerinin puan kaybetmesi halinde ‘Liderlik’ koltuğuna oturmayı planlıyor.
 
Ispartasporlu futbolcular ve Teknik Direktör Tarık Söyleyici, 10 Ekim’de yani yarın oynanacak Pendikspor derbisine kilitlenmiş durumda. Bu sezon başına Ispartaspor’un başına geçen Söyleyici, geldiği günden bu yana önemli işlere imza attı.
ISPARTASPOR, SÖYLEYİCİ
İLE BAŞARIYI YAKALADI
Geçen yıl şampiyon olarak 3. Ligden 2. Lige çıkan ve bu sezon 2. Ligin yeni takımı olan Ispartaspor’u çalıştıran Tecrübeli Hoca Tarık Söyleyici, bu kez taraftarının da desteği ile liderlik koltuğunu yarın karşılaşacağı Pendikspor’dan almak için mücadele edecek. Ispartaspor'un başında rekorlar kırarak farklı hikayelerin altına imza atan ve şuana kadar mağlubiyeti bulunmayan Yeşil – Pembeli ekibin çalıştırıcısı Söyleyici, zorlu Pendikspor maçını da galip bitirerek camiayı tam anlamıyla şampiyonluk havasına sokmayı hedefliyor.
ISPARTASPOR NASIL
LİDER OLUR?
2. Lig Beyaz Grupta 6. Hafta geride kalırken grupta 4. Sırada bulunan Ispartaspor’un yarınki maçı kazanması halinde ‘lider’ olma imkanı da bulunuyor. Zira, Yeşil – Pembeli ekibin yarın karşılaşacağı Pendikspor 12 puanla grubun lideri. Ispartaspor rakibini yenmesi halinde 11 olan puanını 14’e çıkararak rakibinin üzerine çıkmış olacak. Diğer taraftan; grup ikincisi Pazarspor sahasında karşılaşacağı Kırklarelispor’a mağlup olur veya berabere kalırsa, ligin üçüncü sırasındaki Amedspor da, grubun çok güçlü ekiplerinden Şanlıurfaspor’a takılırsa Ispartaspor 14 puanla grup liderliğine yükselecek.
ISPARTASPOR İÇİN İÇ SAHA
DEPLASMAN FARK ETMİYOR
Zira, Ispartaspor için iç saha veya deplasman fark etmiyor. Yeşil – Pembeli ekip, bugüne kadar topladığı 11 puanın 7’sini deplasmanda 4’ünü sahasında kazanmış durumda. Onun içindir ki, yarınki Pendispor maçını da kazanacak güçte.
TÜM VERİLER
DEĞERLENDİRİLECEK
Yeşil – Pembeli ekibin başarılı Teknik Direktörü Tarık Söyleyici, teknik ekibi ile birlikte Pendikspor’un tüm verilerini mercek altına alacak. Bu konuda önemli bir ekibe sahip olan tecrübeli teknik adam ortaya çıkartacağı tüm verileri oyuncularıyla yapacağı toplantılarda ayrıntılı anlatacak. Sahada ise uygulamaya koyarak geri dönüşümlerini değerlendirecek.

Perşembe 19.9 ° / 7.1 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °