Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Yarı finalistler belli oldu

Yarı finalistler belli oldu

SPOR 13.03.2018 08:34:00 0
Yarı finalistler belli oldu
2017-2018 Öğretim yılı Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan Gençler A Kız-Erkek Basketbol Grup Müsabakaları 8-11 Mart tarihleri arasında 12 farklı ilden kız – erkek okul takımlarının katılımı ile gerçekleştirildi.
Önemli bir etkinliğe daha ev sahipliği yapan ilimizde adeta basketbol şöleni yaşandı. Okullar arası Genç A Kız-Erkek Basketbol grup müsabakaları Işıkkent ve 6 Mart Spor Salonunda oynandı. Kız takımları Işıkkent Spor Salonunda, Erkek takımları ise 6 Mart Spor Salonunda  mücadele ederken gruplarda yarı finale yükselme rekabeti nefes kesti.
GENÇ KIZLARDA YARI FİNALE KATILAN TAKIMLAR
2017 - 2018 öğretim yılı genç kızlar basketbol grup müsabakalarında, A grubunda Burdur Spor Lisesi, B grubunda Özel Karşıyaka Temel Lisesi, C grubunda İncirliova Spor lisesi yarı finale yükseldi. Genç kızlar basketbol grup müsabakalarında a grubunda yer alan ve ilimizi en iyi şekilde temsil eden Gülkent Anadolu Lisesi basket takımı ise grubunu ikinci sırada bitirdi.
GENÇ ERKEKLERDE YARI FİNALE KATILAN TAKIMLAR
Genç erkekler basketbol grup müsabakalarında A grubunda Özel Gelişim Koleji, B grubunda Özel Antalya Temel Final Lisesi, C grubunda Özel Uşak Temel Final Lisesi gruplarını birinci tamamlayarak yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazandı. Genç erkekler basketbol grup müsabakalarında A grubunda ilimizi temsil eden Özel Isparta Doğa Anadolu Lisesi grubunu ikincilikle tamamlayarak büyük bir başarıya imza attı. Aldığı derece ile gruplardan çıkamayan Özel Isparta Doğa Anadolu Lisesi Basketbol takımı ise oynadığı basketbol ile gelecek vaat ediyor.GÜLSES GAZETESİ

Anahtar Kelimeler:
Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °