Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

…Ve Yeşil – Pembeye Gönül Verenlerde Hasret Bitiyor; Ispartaspor Taraftarına Kavuşuyor

…Ve Yeşil – Pembeye Gönül Verenlerde Hasret Bitiyor; Ispartaspor Taraftarına Kavuşuyor

SPOR 12.09.2021 10:28:00 0
…Ve Yeşil – Pembeye Gönül Verenlerde Hasret Bitiyor; 
Ispartaspor 
Taraftarına 
Kavuşuyor
Ispartaspor Taraftarlarının 1,5 yıllık hasreti bugün sona eriyor ve Yeşil – Pembeli taraftarlar bugün akşam Atatürk Stadında Konyaspor ile oynanacak maçta takımlarıyla birlikte olacak. Yüzde 50 kapasite kararı çerçevesinde bugünkü maça 5 bin kişi alınabilecek.
 
LOCALARIN DA DOLMASI BEKLENİYOR
Normalleşme sürecinin başlamasının ardından tribünlerdeki özlem de sona eriyor. Yeni sezonda oynanacak maçlarda statlara seyirci sayısının yüzde 50’si oranında taraftar alınacak. Locaların tamamı ise açık olacak.
ATATÜRK STADINA
5 BİN KİŞİ ALINABİLECEK
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın maçların seyircili oynanacağını açıklamasından sonra TFF, statlara alınacak taraftar sayısının kapasitenin yüzde 50'si oranında olmasını karara bağladı. Yapılan açıklamada locaların tamamının açık olacağı belirtildi. Bu doğrultuda, resmi kayıtlara göre 10 bin kişi kapasiteli olan Isparta Atatürk Stadına bugünkü maçta % 50 kararı çerçevesinde 5 bin seyircinin alınabilecek.
YEŞİL – PEMBELİ TARAFTARLAR 1,5 YIL
ARANIN ARDINDAN TAKIMLARIYLA BULUŞACAK
2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Isparta’nın tek profesyonel takımı Ispartaspor ise geçen hafta deplasmanda yaptığı Bucaspor 1928 takımı maçının ardından bugün kendi saha ve seyircisi önünde 1922 Konyaspor takımı ile karşılaşacak ve bu maç aynı zamanda Ispartaspor taraftarlarının 1,5 yıl sonra tribünleri doldurarak takımlarını destekleyecekleri anlamını taşıyor.
TRİBÜNLERDEKİ
YERLERİNİ ALACAKLAR
Bu doğrultuda, Ispartasporlu taraftarlar bu akşam saat 19.00’u iple çekiyor. Zira, yaklaşık 1.5 yıl sonra taraftarlar, yarı yarıya da olsa tribünlerdeki yerini alacak. Futbolun coşkusu ve neşesi yeşil sahalarla yeniden buluşacak.

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °