Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

…. Ve Şampiyonluk Kupası Yeşil – Pembeli Taraftarların Elinde; Çok Şükür Bugünleri de GÖRDÜK

…. Ve Şampiyonluk Kupası Yeşil – Pembeli Taraftarların Elinde; Çok Şükür Bugünleri de GÖRDÜK

SPOR 22.08.2020 09:20:00 0
…. Ve Şampiyonluk Kupası Yeşil – Pembeli Taraftarların Elinde; 
Çok Şükür
Bugünleri de
GÖRDÜK
3. Profesyonel Ligine çıkan Ispartaspor’un Şampiyonluk Kupası Yeşil – Pembeli taraftarlara ulaştı. Ispartaspor’un en fanatik taraftarlarından Hasan Gülkamış sevincini “Allaha şükürler olsun bugünleri de gördük. Çok mutluyuz” diyerek anlattı.
 
Geçen sezon Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren ve ligin 23. Haftasında liderle arasında sadece bir puan varken liglerin Koronavirüs pandemisi nedeniyle sona erdirilmesi nedeniyle kalan maçlarını oynayamayan ve bunun üstüne bir de sadece liderlerin 3. Lige çıkarılması ile büyük bir adalet mücadelesine başlayan Ispartaspor’da dört ay süren mücadele adaletle sonuçlandı ve Ispartaspor 3.Lige çıkarıldı.
ATAKAN YAZGAN
KUPAYI ISPARTA’YA GETİRDİ
Türkiye Futbol Federasyonu bunun üzerine Ispartaspor gibi 3. Lige terfi ettirilen 9 takımın kupasını geçtiğimiz günlerde Kulüp Başkanlarına verdi. Kupayı alan Başkan Atakan Yazgan, kupayı ilk olarak Ispartaspor’un bugünlere gelmesinden büyük emekleri olan TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in TBMM’deki makamına götürerek kendisine takdim etti. Daha sonra dün kupayı Isparta’ya getiren Başkan Yazgan, Kupayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve Vali Ömer Seymenoğlu’na takdim etti.
…VE KUPA YEŞİL – PEMBELİ
TARAFTARLARIN ELİNDE
En sonunda ise kupa gerçekten bu işin emeğini verenlere yani sezon boyunca gerek evinde gerek deplasmanda Ispartaspor’u yağmur – çamur demeden destekleyen ve şampiyonlukta en büyük paya sahip olan Yeşil – Pembeli taraftarlara ulaştı.
GÜLKAMIŞ; “ALLA’A ŞÜKÜRLER OLSUN
KUPAMIZA KAVUŞTUK”
Kupaya ulaşmanın kendilerini son derece mutlu ettiğini ifade eden Ispartaspor’un Cefakar Taraftarlarından Hasan Gülkamış; “Bu Kupayı elimize alabilmek için aylarca gerçekten çok mücadeleler verdik. Sahada futbolcularımız, idarede yöneticilerimiz, tribünlerde biz taraftarlar ve siyasetçilerimiz gerek sahada gerek masada büyük mücadeleler verdik. Ama, tüm bu çabalarımız, gayretlerimizdeki çektiğimiz zorlukları kupamızı elimize aldığımızda adeta yok olup gitti. Çünkü, biz hedefimize ulaştık. Takımımız 3. Profesyonel Lige çıktı. Allaha şükür, bugünleri de gördük. Çok mutluyuz. Takımımızın 3. Lige çıkmasında emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyoruz.
“3. LİGDE DE ŞAMPİYON
OLACAĞIMIZA
GÖNÜLDEN İNANIYORUZ”
Allah’ın izniyle önümüzdeki sezon yani 3. Ligde de şampiyon olarak 2. Lige çıkacağız. Biz Yeşil – Pembeli renklere gönül vermiş taraftarlar olarak bu konuda takımımıza, Başkanımız Atan Yazgan’a ve yönetimine güveniyoruz. Bizler de tribünlerde her maçta takımımızı desteklemeye devam edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
 




Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °