Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

…Ve Ispartaspor’un Teknik Direktörü; Sadi Tekelioğlu’ndan İLK Açıklama

…Ve Ispartaspor’un Teknik Direktörü; Sadi Tekelioğlu’ndan İLK Açıklama

SPOR 26.08.2020 14:20:00 0
…Ve Ispartaspor’un Teknik Direktörü; 
Sadi Tekelioğlu’ndan
İLK 
Açıklama
3. Lige yükseldikten sonra yaptığı transferlerle dikkatleri üzerine çeken Ispartaspor’da Teknik Direktörlük görevine getirilen Trabzonspor’un eski hocası Sadi Tekelioğlu Ispartaspor’un başında ilk açıklamasını yaptı.
 
ISPARTASPOR YENİ SEZON
HAZIRLIKLARINA BAŞLADI
Yeni sezonda TFF 3. Lig’de mücadele edecek Ispartaspor, Atatürk Stadı’nda gerçekleştirilen çalışmayla yeni sezonun startını verdi. Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu da ilk hedeflerinin iyi bir takım kurmak olduğunu söyledi.
TFF 3. Lig ekiplerinden Ispartaspor yeni sezon hazırlıklarına başladı. Kondisyon ağırlıklı gerçekleştirilen çalışmada futbolcuların hırslı ve istekli olduğu gözlendi. Bu arada Ispartaspor’da teknik direktörlüğe Sadi Tekelioğlu’nun getirilmesinin ardından teknik ekipteki antrenörler de belli oldu. Tekelioğlu’nun Yardımcı Antrenörlüğünü Taner Yılmaz ve Harun Beklemiş Kaleci Antrenörlüğünü ise Ahmet Başkır yapacak. Sportif Direktörlüğe de Turgut Kul getirildi.
TEKELİOĞLU’NDAN İLK AÇIKLAMA
Ispartaspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, ayağının tozuyla çıktığı antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Isparta’ya geldiği için mutlu olduğunu söyleyen Tekelioğlu, “Ispartaspor’u neden tercih ettiniz derseniz; geçmişe dönersek, belki son 10 yılda Ispartspor'un, BAL Ligi'nde bir duraklama dönemi geçti.
TEKELİOĞLU; “ISPARTA SPOR ADINA
HER ŞEYİYLE GÜZEL BİR ŞEHİR”
Isparta’nın daha üst liglerde kalıcı olacağını söyledim. Geçmiş yıllarda eski ismiyle 1. Lig vardı. Altta 2. Lig vardı. İşte o 2. Lig'de oynamış bir takım mazisi olan bir ekipti. İmkanları olan bir kulüp, imkanı ekonomik olarak söylemiyorum. Sahası, çalışma koşulları olarak, ben zaten bu tür yapıları seviyorum. Belki son 2-3 yıla kadar 3. Lig takımı çalıştırmadım. Süper Lig’de görev aldım. Isparta futbol için uygun bir yer, dolayısıyla burada olmaktan da son derece mutluyum. Özellikle başkana teşekkür ediyorum. Başkanımızın teklifi geldiği zaman duygulandım” açıklamasında bulundu.  
“ALT YAPI ÇOK
ÖNEMLİ BİR UNSUR”
Isparta’nın eski günlerine dönmesi için ve altyapısı güçlü olan kentler arasına sokmak için görev aldığını dile getiren tecrübeli çalıştırıcı, “Isparta, sporda alt yapısı olmayan bir kent. Futbolcu alt yapısına bir şeyler katabiliriz düşüncesiyle biz de bu görevi tereddütsüz kabul ettik ve geldik. Mutlaka hedef olacak. İlk çıktık, tabii hemen bugünden itibaren şampiyon olacağız falan değil. Bizim ilk hedefimiz iyi bir takım kurmak. Dolayısıyla geçen seneden oyuncularla, bizim katacağımız oyuncularla bütünleşeceğiz.
“HEDEFİMİZ TABİKİ BİR
ÜST LİGE ÇIKMAKTIR”
Ama hedefsiz bu iş olmaz. Hedefimiz muhakkak bir üst lige çıkmak. İnşallah bu sıralama takip eder. 3. Lig’den üst lige doğru devam ederiz. Zaten iç transferde sizin de bildiğiniz oyuncular var. Onlarla birlikte dıştan kattığımız futbolcuların her birini takip ediyorsunuz. İnceleyin, her birinin boş adam olmadığını göreceksiniz. Biz de katkı sağlayacağız” diye konuştu.
“EN AZ 3 BİN SEYİRCİYLE
OYNAMA İMKANIMIZ VAR”
Tekelioğlu, müsabakalara stat kapasitesinin yüzde 30'u kadar seyirci alınmasına yönelik TFF'nin verdiği kararla ilgili de konuştu. Sadi Tekelioğlu, “Her ne kadar seyircisiz oynansa da maçlar, federasyon açıklama yaptı. Yüzde 30 kapasiteyle seyirci alacaklar, bizim o şansımız var. En az 10 bin kapasiteli stadın yüzde 30’u 3 bin eder” şeklinde konuştu.
KUL; “TRANSFERİ
HENÜZ TAMAMLAMADIK”
Ispartaspor Sportif Direktörü Turgut Kul ise yeni sezonun hayırlar getirmesini dileyerek, “Allah utandırmasın. Bu başladığımız görevde inşallah sonu 2. Lig'e çıkmak olur. Oradaki basamakları atlamak olur. Rabbim bize bunu inşallah nasip eder. Bugün de Sadi hocamız katıldı. Çalışmalarımız bu etapta Isparta’da devam edecek. Yeni oyuncular katılacak aramıza. Daha henüz kadromuzu tamamlamadık. Perşembe gününe kadar tüm oyuncularımızı bünyemize katacağız. Daha sonrada top çalışmalarına başlanacak. Kalan bu kısa sürede en iyi şekilde hazırlanıp lige girmeyi planlıyoruz. Lige en iyi şekilde hazırlanacağımızı umuyorum” diye konuştu.
 

Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °