Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

…ve BAL’da lig başlıyor: Haydi Bakalım Kolay Gelsin…

…ve BAL’da lig başlıyor: Haydi Bakalım Kolay Gelsin…

SPOR 21.09.2019 15:32:00 0
…ve BAL’da lig başlıyor: 
Haydi 
Bakalım 
Kolay 
Gelsin…
Bölgesel Amatör Futbol Liginde 2019 - 2020 Sezonu yarın başlıyor. 7. Grupta Isparta’yı temsil edecek olan Ispartaspor ise ilk maçını yarın deplasmanda Akşehirspor ile yapacak. Maç saat 15.00’te Nasrettin Hoca İlçe Stadında başlayacak. 
 
ISPARTA ŞAMPİYONLUK
HASRETİNE SON VERMEK İSTİYOR
10 yıldır hiçbir profesyonel ligde takımı olmayan Isparta’da, son yıllarda yapılan girişimlerle spor son derece önemli bir noktaya geldi. İşadamlarından oluşan güçlü bir yönetimle yeni sezona başlayan Ispartaspor bu sezon BAL liginde başarılı bir grafik çizerek şampiyon olmak istiyor.
BAL’DA YENİ SEZON
YARIN BAŞLIYOR
Bölgesel Amatör Futbol Liginde yeni sezon yarın itibariyle başlayacak. 7. Grup’ta mücadele edecek olan Ispartaspor, 2019 - 2020 Sezonunda ilk maçını 22 Eylül Pazar günü yani yarın Konya temsilcisi Akşehirspor ile oynayacak.
İLK RAKİP AKŞEHİRSPOR
Bu doğrultuda; Ispartaspor, yarın grubun iddialı takımlarından Akşehirspor’la Akşehir Nasrettin Hoca Stadyumunda karşılaşacak. Pembe - Yeşilliler, bu maçın hazırlıklarını hafta boyunca sürdürerek tamamladı, bugün Akşehir’e gidip kampa girdi ve maç saatini beklemeye başladı. Yeşil – Pembeliler bu zorlu maçtan galibiyetle ayrılarak taraftarını sevindirmek istiyor. Bilindiği gibi Ispartaspor, sezon öncesi oynadığı 6 özel maçın 3’ünden galibiyetle 2’sinden mağlubiyetle ve 1’inden de beraberlikle ayrılmıştı. Takım, aldığı bu sonuçlarla gelecek için taraftarlarına umut vermiş ve şampiyonluğun en güçlü adaylarından birisi olduğunu ortaya koymuştu.
MAÇ SAAT 15.00’TE
BAŞLAYACAK
Ispartaspor için son derece önemli olan bu maç yarın Akşehir Nasrettin Hoca Stadyumunda oynanacak ve zorlu maçın başlama saati ise 15:00.
MAÇI EMRE
BULUT YÖNETECEK
Ispartaspor’un yarınki Akşehirspor maçını İzmir Bölgesi Hakemleri yönetecek. Buna göre; maçı Emre Bulut yönetecek. Yardımcılıklarını ise; yine İzmir Bölgesinden Veysel Ayaydın ve Nazmihan Öterbülbül yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi ise yine İzmir Bölgesinden Osman Ertuğ Eraş.
TAKIMLARINI YALNIZ
BIRAKMAYACAKLAR
Öte yandan, Ispartaspor taraftarlarının da takımlarını ligin ilk maçında yalnız bırakmayacakları ve çok sayıda taraftarın yarın sabah saatlerinde Akşehir’e gideceği öğrenildi.
İŞTE BAL LİGİNDE İLK HAFTA MAÇ PROGRAMI:
Manavgat Belediyespor – Kepez Belediyespor
Ortaca Belediyespor – Bucak Belediye Oğuzhanspor
Sarayönü Belediyespor – Konya Ereğlispor
Çal Belediyespor – Denizli Sarayköyspor
Akşehirspor – Ispartaspor
Burdur MAKÜ Gençlikspor – Yatağanspor
Karaman Belediyespor – Kestelspor

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °