Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Vali Günaydın Dünya 2’ncisi İrem Nur Öztürk’ü Kabul Etti

Vali Günaydın Dünya 2’ncisi İrem Nur Öztürk’ü Kabul Etti

SPOR 16.05.2017 08:16:00 0
Vali Günaydın Dünya 2’ncisi İrem Nur Öztürk’ü Kabul Etti
Dünya Taekwondo Poomse Şampiyonasında ülkemizi başarıyla temsil ederek dünya 2’ncisi olmayı başaran İrem Nur Öztürk Vali Şehmus Günaydın tarafından makamında kabul edildi.
Vali Günaydın tebrik ettiği İrem Nur Öztürk’e çeşitli hediyeler vererek başarılarının devamını diledi. Milli Sporcu geçtiğimiz hafta Yunanistan’da düzenlenen Dünya Taekwondo Poomse Şampiyonası Freestyle Dalı 15-17 Yaş Gençler kategorisinde dünya 2’ncisi oldu.
Milli Sporcuyu tebrik eden Vali Günaydın yaptığı açıklamada İrem Nur’un başarısıyla gurur duyduklarını belirterek kendisini yetiştiren başta ailesi olmak üzere antrenörlerine teşekkür ediyorum dedi. Gençlerin ve çocuklarımızın bütün spor branşlarında iyi yetişerek uluslararası alanda başarılar elde edebilmesi için hocaların ve yöneticilerin var gücüyle çalıştığını ifade eden Vali Günaydın, “ İrem Nur’un bu konuda elde ettiği başarı çok güzel bir örnek. Geçen yıllarda başlayan çıkışını bu sene de sürdürüyor. İnşallah ileride çok daha büyük başarılar elde ederek ülkemizi ve milletimizi gururla temsil edecektir. Biz çocuklarımızın ve gençlerimizin İrem Nur gibi başarılar elde edebilmesi için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Spor tesislerimiz son yıllarda çok modern hala geldi. Bu konuda devletimizin ve hükümetimizin spora yapmış olduğu yatırım gözle görülüyor ve bu tesislere yapılan yatırımla da uluslararası yarışmalarda tüm branşlarda önemli başarılar elde ediyor. Geçtiğimiz günlerde eskrimde gençlerimiz büyük başarı elde ettiler. Gerek bireysel sporlarda gerek takım sporlarında gençlerimiz ve çocuklarımız önemli başarılar elde ediyorlar.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °