Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Vali Günaydın’dan boks eldiveni hediyesi

Vali Şehmus Günaydın, Boksta Avrupa ikincisi olan Milli sporcu Sema Çalışkan’ı altınla ve boks eldiveniyle ödüllendirdi.

SPOR 2.12.2016 13:00:00 0
Vali Günaydın’dan boks eldiveni hediyesi
Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da yapılan Büyük Bayanlar Avrupa Şampiyonası’nda 69 kiloda ikinci olan Sema Çalışkan ile Antrenörü Melihşah Sarıca, Vali Şehmus Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Valilik makamında saat 10.00’da gerçekleştirilen ziyarette Vali Günaydın, Avrupa ikincisi Milli Boksör Çalışkan’ı altın ve boks eldiveniyle ödüllendirdi.
“TÜM SPOR DALLARINI DESTEKLİYORUZx”
                Vali Günaydın, Çalışkan’ı kutlayarak, başarılarının devamını diledi. Sema’nın önemli bir dereceye imza attığını belirterek, “Tüm spor dallarını destekliyoruz. Sema’nın başarısı diğer sporculara da örnek olacaktır. Sema’yı ve Antrenörünü kutluyorum” dedi.
“DAVRAZ , MİLLİ TAKIMLARIN KAMP MERKEZİ OLMALI”
                Vali Günaydın, Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç’i aradı. Vali Günaydın, Federasyon Başkanı Gözgeç’e  “Sayın Başkan, Kastamonu’daki çalışmalarımızı Davraz’da da yapmalıyız. Davraz’la da ilgili çalışmalarımız var. Davraz Yüksek İrtifayla ilgili çalışmalarımızla sizden destek bekliyoruz. Davraz Milli Takımların da Kamp merkezi olmalı. İrtibatta olalım” şeklinde bir telefon görüşmesi yaptı.
                Avrupa ikincisi Sema Çalışkan ise Vali Günaydın’a ilgisinden ve desteğinden dolayı teşekkür ederek, hedefinin olimpiyat derecesinin olduğunu ifade etti.
                Boks Antrenörü Melihşah Sarıca ise Sema’nın diğer sporculara örnek olduğunu belirterek, “Altyapımızdan yetişen 20 dolayında genç Sema’yı örnek alıyor. İnşallah Sema ile şampiyonluk kazanacağız.  Ayrıca Isparta’ya daha önce olduğu gibi Boks Türkiye Şampiyonası almak istiyoruz. Desteklerinden dolayı Sayın Valimiz Şehmus Günaydın’a ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’e teşekkürü bir borç biliyorum” dedi. Levent DOĞAN

Anahtar Kelimeler:
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °