Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Üç Maç Üst Üste Kendi Sahasında Oynayacak; Bu Avantaj Ispartaspor’u UÇURUR…

Üç Maç Üst Üste Kendi Sahasında Oynayacak; Bu Avantaj Ispartaspor’u UÇURUR…

SPOR 12.12.2021 04:13:00 0

Üç Maç Üst Üste Kendi Sahasında Oynayacak; 
Bu Avantaj 
Ispartaspor’u 
UÇURUR…
Ispartaspor’un ligde üst sıralara tırmanması ve hatta Pendikspor’ya yaklaşıp diğer rakipleri ile puan farkını açma konusunda önünde büyük bir imkan bulunuyor. Zira, Yeşil – Pembeli ekip, önünde oynayacağı 3 maçın 3’ünü de kendi saha ve seyirci önünde oynayacak. Takım, bu üç maçın üçünü de kazanması halinde ligde şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj yakalamış olacak.
 
TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor, bugünden başlamak üzere 3 maçlık bir avantaj tüneline girecek.
İŞTE O MAÇLAR
Bu doğrultuda, Ispartaspor, önündeki üç maçın üçünü de kendi sahasında oynayacak. Yeşil – Pembeli ekip ilk olarak bugün kendi saha ve seyircisi önünde Amedspor ile oynadıktan sonra haftaya ligde federasyonun kararı gereği maçlara çıkmayan Kastamonuspor’la maçı olduğu için haftayı maç yapmadan bir anlamda ‘bay’ geçecek. Ardından, yine Isparta’da ilk yarının son maçında Zonguldak Kömürspor’u ağırlayacak. Daha sonra ise ikinci yarının ilk maçında yine kendi saha ve seyircisi önünde bu defa Buca 1928 takımıyla karşı karşıya gelecek.
3 MAÇIN 3’ÜNÜ DE KAZANIRSA
BÜYÜK AVANTAJ YAKALAYACAK
Dolayısıyla, Ispartaspor kendi sahasında üst üste oynayacağı bu üç maçın üçünü de kazanarak 9 puanı hanesine yazdırması halinde ligde lider olamasa bile ikinci sıradaki yerini büyük ölçüde sağlamlaştırmış olacak.
 

Salı 22.2 ° / 11 °
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °