Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Türkiye’nin ilk özel Masa Tenisi Salonu Isparta’da açıldı

Türkiye’nin ilk özel Masa Tenisi Salonunu açan ISPARTES Gençlik ve Spor Kulübü, hem bu spora yeni başlamak isteyen her yaştan çocuk ve yetişkinlere hem de masa tenisi oynamış tüm Ispartalıların faydalanabilmesi amaç ediniyor.

SPOR 22.10.2016 07:07:00 0
Türkiye’nin ilk özel Masa Tenisi Salonu Isparta’da açıldı
Türkiye’nin ilk Özel Masa Tenisi Salonu Isparta’da açıldı.  Antrenör kadrosunda 2 Milli Takım Antrenörü bulunduran ISPARTES Gençlik ve Spor Kulübü önceki gün akşam açıldı. Sanayi Mahallesi’nde gerçekleştirilen açılış törenine MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Yetkilileri, spor ve eğitim camiasından çok sayıda tanıdık sima katıldı. Açılışta desteklerinden dolayı başta Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Dr. Oktay Çimen'e, Dost İnşaat Proje Genel Müdürü Kaan Yalçındağ’a, Dost İnşaat Proje Yönetim A.Ş. Teknik Koordinatör Zafer Davut Öğüt'e ve  Özer Grup Yönetim Kurulu Başkanı Onur Özer'e plaket takdim edildi. 
AÇILIŞ YALÇIN VE GEVREK’TEN
                Açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesilirken davetliler daha sonra salonu gezdi. Daha sonra MHP İl Başkanı İsa Yalçın ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek açılış maçı yaptılar.
HEDEFLERİ BÜYÜK
                Türkiye’nin ilk özel Masa Tenisi Salonunu açan ISPARTES Gençlik ve Spor Kulübü,
hem bu spora yeni başlamak isteyen her yaştan çocuk ve yetişkinlere hem de masa tenisi oynamış tüm Ispartalıların faydalanabilmesi amaç ediniyor.
ISPARTES Spor Kulübü’nün amaçları arasında hem bu sporu sevdirmek hem de milli takıma sporcu kazandırmak var. Ayrıca sporcu velilerinin de tam destek verdiği ISPARTES Gençlik ve Spor Kulübü’nün büyük hedefleri var.
“MİLLİ TAKIMA SPORCULAR YETİŞTİRECEĞİZ”
                Kulüp Antrenörü Gökmen Öçal ve Olcay Salici, kendi sporcularının velileri ile sırt sırta vererek kendine ve Isparta’ya yeni bir tesis kazandırmanın sevincini yaşadıklarını söyleyerek, masa tenisinde milli takımda seviyesinde sporcular yetiştireceklerini ifade ettiler.
İLETİŞİM KANALLARI:
Adres:  Sanayi Mah 3212 Sok No:5
Telefon: 0544 568 1118 – 0246 220 20 90


 

Anahtar Kelimeler:
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °