Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

TFF 2. Lig'de Normal Sezon Bugün Tamamlandı; İşte Play – Off’a Çıkan Takımlar

TFF 2. Lig'de Normal Sezon Bugün Tamamlandı; İşte Play – Off’a Çıkan Takımlar

SPOR 7.05.2022 19:00:00 0
TFF 2. Lig
Spor Toto 1. Lig'e doğrudan yükselecek 2 ekibin belli olduğu TFF 2. Lig'de Play – Off maçları öncesinde lig müsabakaları bugün sona erdi ve her iki grupta da Play – Off’a yükselen 8 takım belli oldu.
 
TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta Pendikspor, Kırmızı Grup'ta ise Sakaryaspor'un doğrudan Spor Toto 1. Lig'e yükselmeyi garantilediği ligde bir takım daha Play – Off’tan TFF 1. Lig’e çıkacak. Gruplarda birincileri takip eden dörder ekip kendi gruplarındaki eşleşmelerin ardından diğer gruptan gelecek ekiple finalde karşılaşacak.
PLAY – OFF MAÇLARI
PERŞEMBE GÜNÜ BAŞLAYACAK
TFF 2. Lig'de 12 Mayıs Perşembe günü çeyrek final ilk maçlarıyla başlayacak Play – Off mücadelesi 29 Mayıs Pazar günkü final müsabakasıyla tamamlanacak. Beyaz Grup’ta GMG Kastamonuspor dışında son 3 sıradaki takımlar, Kırmızı Grup’ta da ligi son 4’te bitirecek ekipler lige veda edecek.
BEYAZ GRUP
Pendikspor'un şampiyonluğa ulaştığı Beyaz Grup'ta 56 puanlı Amed Sportif Faaliyetler ve 55 puanı bulunan Tarsus İdmanyurdu Play – Off oynamayı garantiledi. Ligin son haftasında yani bugün oynanan maçlar neticesinde; Amedspor, Karacabey Belediyespor, Ispartaspor ve Tarsus İdmanyurduspor takımları Play – Off’a yükseldiler.  
KIRMIZI GRUP
Sakaryaspor'un 1. Lig'e döndüğü Kırmızı Grup'ta ise 1461 Trabzonspor, Bodrumspor, Bayburtspor ve Sivas Belediyespor takımları Play – Off’a yükseldiler.
Gruptan düşmesi kesinleşen Kahramanmaraşspor, Niğde Anadolu FK ve Turgutluspor'dan sonra düşecek son ekip bugün belli oldu ve o takım da Ergene Velimeşespor takımı oldu.
 

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °