Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Teknik Patron Söyleyici işi sıkı tutuyor: Ispartaspor’da hazırlıklar tam gaz

Teknik Patron Söyleyici işi sıkı tutuyor: Ispartaspor’da hazırlıklar tam gaz

SPOR 4.08.2019 18:04:00 0
 Teknik Patron Söyleyici işi sıkı tutuyor: 
Ispartaspor’da 
hazırlıklar 
tam gaz
Ispartaspor yeni sezon çalışmalarını Isparta merkezde kendi tesislerinde sürdürüyor. Yeşil – Pembeliler, Teknik Direktör Tarık Söyleyici yönetiminde günde çift antrenman gerçekleştiriliyor. Temsilcimizde ikinci etap hazırlıkları için başka bir ilde kamp yapacağı öğrenildi.
 
Önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan temsilcimiz Ispartaspor, yeni sezon hazırlıklarını Isparta’da sürdürüyor.
TEKNİK DİREKTÖR SÖYLEYİCİ
GÜNDE ÇİFT İDMAN YAPTIRIYOR
15 Temmuz’da sezon hazırlıkları ile birlikte başlayan kampta Yeşil – Pembeli ekip, kampta iki haftayı bıraktı. 25 oyuncunun yer aldığı kampta Teknik Direktör Tarık Söyleyici yönetiminde çalışmalarını günde çift idmanla yoğun bir tempoda sürdürüyor. Teknik Patron Söyleyici, yeni sezona en iyi şekilde hazırlıklarını belirterek, hedeflerinin başarılı bir sezon geçirerek şampiyonluğa ulaşmak olduğunu söyledi. Söyleyici takım kampının önümüzdeki hafta tamamlanacağını sözlerine ekledi.
İKİ HAZIRLIK MAÇI YAPILACAK
Kamp sonrası bayram iznine ayrılacak olan Yeşil – Pembeli ekip, 13 Ağustos’ta yeniden toplanarak hazırlıklarına başka bir ilde ve büyük ihtimalle de Antalya’da devam edecek. Yeşil – Pembeliler, bu kamp öncesi hazırlık maçları da yapacak. Bu doğrultuda, Ispartaspor 6 Ağustos Salı günü Serik Belediyespor ile 9 Ağustos Cuma günü de Kozanspor ile Isparta Atatürk Stadyumunda karşılaşacak.
HEDEF; MUTLAK
ŞAMPİYONLUK
Yeşil – Pembeli ekip, sezon hazırlıklarını tamamladıktan sonra ise 2019 – 2020 sezonu perdesinin açılmasını bekleyecek. Bölgesel Amatör Ligde ise fikstürün Eylül ayının ilk haftası çekilmesi bekleniyor. Bu yılki hedeflerinin mutlak şampiyonluk olduğunu vurgulayan Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, iyi bir takım oluşturduklarını ve mutlu sona ulaşacaklarına inancının tam olduğunu ifade etti.

Salı 22.2 ° / 11 °
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °