Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Teknik Direktör Tarık Söyleyici ‘Fazla Vaktimiz Yok’ dedi; Ispartaspor’da Futbolculara Bayramda 2 Gün izin

Teknik Direktör Tarık Söyleyici ‘Fazla Vaktimiz Yok’ dedi; Ispartaspor’da Futbolculara Bayramda 2 Gün izin

SPOR 19.07.2021 11:14:00 0
Teknik Direktör Tarık Söyleyici ‘Fazla Vaktimiz Yok’ dedi; 
Ispartaspor’da Futbolculara 
Bayramda 2 Gün izin
Eylül’de başlayacak olan 2. Ligde mücadele edecek olan Ispartaspor’da futbolculara Bayramda sadece iki gün izin verilecek. Teknik Direktör Tarık Söyleyici, lige en iyi şekilde hazırlanmaları için fazla vakitlerinin olmadığını belirterek; “Bu nedenle futbolcularıma bayramın birinci ve ikinci günü izin vereceğim. 3. Bayram gününden itibaren tekrar toplanıp yeni sezon hazırlıklarımızı sürdüreceğiz” dedi.
 
Gelecek sezondan itibaren 2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil edecek olan Ispartaspor, geçtiğimiz Pazartesi gününden itibaren Davraz Kayak Merkezinde kampa girdi.
FUTBOLCULAR
KURBAN BAYRAMINDA
İKİ GÜN İZİN YAPACAK
Ispartaspor’da, devam eden kampta futbolculara Teknik Direktör Tarık Söyleyici tarafından Kurban Bayramı münasebetiyle iki gün izin verilecek. Bu doğrultuda, Bayramın birinci günü olan 20 Temmuz Salı günü ile Bayramın ikinci günü olan 21 Temmuz Çarşamba gününü izinli geçirecek olan fFutbolcular, 22 Temmuz Perşembe günü tesislerde toplanarak kamp yaptıkları Davraz Kayak Merkezine giderek yeni sezon hazırlıklarına devam edecekler.
 

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °