Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Teknik Direktör Hasan Şengün İddialı: Bu Takım Şampiyon Olacak

Teknik Direktör Hasan Şengün İddialı: Bu Takım Şampiyon Olacak

SPOR 12.01.2020 10:52:00 0
Teknik Direktör Hasan Şengün İddialı: 
Bu Takım 
Şampiyon 
Olacak
Ispartaspor Teknik Direktörü Hasan Şengün, bu sezon hedefe ulaşmak için birlik ve beraberliğin içerisinde olmaları gerektiğini belirterek; “Teknik, heyet, başkanımız ve yönetimimiz transferde hata yapmamak için ince eleyip sıkı dokuyoruz. Sezon sonunda şampiyon olarak mutlu sona ulaşacağız” dedi.
 
Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Ispartaspor'da, Teknik Direktör Hasan Şengün, 2. Yarı öncesinde açıklamalarda bulundu.
ŞENGÜN; “TRANSFERDE BAŞKANIMIZLA
BİRLİKTE KARAR VERİYORUZ”
Teknik Patron Şengün, 2. Etap kampının sonuna geldiklerini vurgulayarak; “Yönetim ve bizim raporumuz doğrultusunda devre arasında Deniz Boztepe, Hakan Çorlak, Özcan Bozan, Furkan Yıldırım gibi oyuncularla yollarımızı ayırdık. Dış transferlerimiz sürüyor. 2-3 takviye daha yaparak transferi noktalayacağız. Başkanımızla birlikte transferleri de masaya yatırıp son kararı birlikte veriyoruz” dedi.
“İNCE ELEYİP SIK DOKUYORUZ”
Bu sezon hedefe ulaşmak için birlik ve beraberliğin içerisinde olmaları gerektiğini söyleyen Teknik Patron Şengün, “Takımıma güveniyorum. Teknik, heyet, başkanımız ve yönetimimiz transferde hata yapmamak için ince eleyip sıkı dokuyoruz. Bu sezon şampiyon olacağız. Ben ve ekibim buna yürekten inanıyorum. Gün tek yürek olma günü” dedi.
 

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °