Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Tek Kelimeyle Kepazelik ve Rezalet; Birileri Bu Takıma Futbolu Öğretsin!

Tek Kelimeyle Kepazelik ve Rezalet; Birileri Bu Takıma Futbolu Öğretsin!

SPOR 8.04.2021 21:09:00 0
Tek Kelimeyle Kepazelik ve Rezalet;  
Birileri 
Bu Takıma
Futbolu Öğretsin!
3. Lig 3. Grupta haftalardır rezalet bir futbol oynayan Ispartaspor bu rezil oyununu dün sahasında karşılaştığı Cizrespor maçında da orkaya koyunca sondan ikinci sıradaki takıma yenilmekten kurtulamadı. Kolay maçı zora sokarak daha da kötüsü rakibine mağlup olan Yeşil – Pembeli ekip sezonunun en kepaze, en rezalet futbollarından birisini daha oynadı.
 
Misli.com 3. Lig 3. Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, grupta 29. Hafta maçında sondan ikinci sırada bulunan Cizrespor takımını ağırladı. Yeşil – Pembeli ekip bir türlü rakibine gol atma becerisini ortaya koyamayınca rakip, golleri Ispartaspor ağlarına gönderdi. Bu defa takımın en iyisi penaltı kurtaran kaleci Murat Can Yıldız oldu. Ancak, Yeşil – Pembeli ekibe bu moral de yetmedi ve kendi kalesine attığı golle mağlubiyeti kendi kendine sağladı.
MİLLETVEKİLİ GÖKGÖZ MAÇI
ŞEREF TRİBÜNÜNDEN İZLEDİ
Isparta Atatürk Stadyumunda dün saat 15.00’de başlayan ve güneşli bir havada oynanan maçı Ak Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek ile Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, izledi.
TARAFTAR FARK ATACAĞINI
BEKLERKEN FARK YİYORDU!
Ispartaspor, dünkü maçta ortaya koyduğu futbolla taraftarlarını adeta çileden çıkardı. Zayıf rakibi karşısında maç boyunca rakip takım karşısında oldukça zorlanan ve adeta rakibi tarafından futbol dersi verilen Yeşil – Pembeli ekip nadir de olsa maçta bulduğu gol pozisyonlarını cömertçe harcayarak kolay maçı zora soktu. Hatta zora sokmakla kalmadı sezonun en kepaze maçlarından birisini daha oynadı. Bugünkü maçı izleyen yöneticiler ve az sayıda akrediteli izleyiciler takımın bu rezalet futbolu karşısında gözlerine inanamadı. Bu kötü futbolun neticesi de mağlubiyet oldu ve Ispartaspor ligin düşme hattındaki Ciznerspor’da 3 puanı adeta hediye etti!....
BİR HAFTA ÖNCE VE BİR
HAFTA SONRA HANGİSİ DOĞRU?
Bir hafta önce lig sonuncusu da olsa Yalovaspor rakibi karşısında 3 – 1’lik skorla Isparta’ya galibiyetle dönen Ispartaspor, bir hafta sonra ise sezonun en rezalet futbolunu oynamasına bir anlam veremeyen taraftarlar; “Ispartaspor gerçekten bu mu? Yalovaspor maçındaki futbol doğru ise (Gerçi lig düşmüş bir takıma karşı oynadı) bugünkü maçta ortaya konulan futbol neyin nesi? Bir takım bir haftada nasıl bu kadar değişebilir? Eğer Ispartaspor çok iyi top oynuyor da bugün iş kazası oldu ise takım önümüzdeki Çarşamba günü oynayacağı Çatalcaspor maçını kazanarak alınan galibiyetlerin tesadüf olmadığını göstermelidir. Yok, o maçı da kaybederse o zaman takım sezon başından beri rezalet oynuyor da, kazanılan maçlar tamamen tesadüfen kazanılmış demektir” diyerek hem tepkilerini hem şaşkınlıklarını dile getirdiler. Oysa Ispartaspor ligin ilk yarısında bugün yenildiği rakibini deplasmanda 5 – 1 mağlup etmiş ve bu skor şuana kadar takımın aldığı en farkla galibiyet durumundaydı.
TAKIMDA ÖZGÜVEN YOK!,
AZİM YOK!, HIRS YOK!
Bugünkü maçta Ispartasporlu futbolcuların özgüvenden yoksun, hırs ve azmi yok olmuş bir görünüm ortaya koyması gelecek maçlar için de taraftarların umutlarını yok etti.
HAKEM REZALETİ!
Isparta’da bugün tam bir hakem rezaleti de yaşandı. Atatürk Stadında oynanan Ispartaspor – Cizrespor karşılaşmasında Sivas Bölgesi Hakemlerinden Yusuf Ziya Gündüz düdük çaldı. Gündüz’ün Yardımcılıklarını ise Yavuz Bahadır Ordu ve Aykut Küçük yaptı. Maçın dördüncü hakemi Bekir Doğan idi. Ancak, 4 hakemin hepsi de maçta son derece rezalet bir maç yönetimi ortaya koyarak maçı izleyenlerin büyük tepkisini çektiler. Taraftarlar; “Topu görse bomba diye karakola götürecek insanları hakem diye görevlendiriyorlar” diyerek tepkilerini ortaya koydular.
TAKIMIN ACİLEN KENDİNİ
TOPARLAMASI LAZIM
Takımın, Cizrespor karşısında bu kadar kötü oynaması taraftarları derinden endişelendirirken, takımın bu kadar kötü oynamasının sebebi bir türlü belirlenemedi. Bu durumda Takımın Çarşambaspor maçına kadar toparlanması bekleniyor. Aksi takdirde takımın yine aynı futbolu oynaması halinde Yeşil – Pembeli ekibin kalan 4 maçta mağlubiyetler serisi alması kaçınılmaz olacak.
LİGDE PLAY – OFF DA HAYAL
OLUYOR, PUAN FARKI AÇILIYOR
Son dokuz maçta 18 puan kaybeden Ispartaspor, bugünkü mağlubiyetle 41 puanda kalarak grupta 6. Sıradan 7 sıraya geriledi. Play – Off’un son sırasındaki
Şile Yıldızspor ile puan farkı oluştu. Oysa, Yeşil – Pembeli ekip bu maça kazanmış olsaydı grupta iki sıra birden yükselerek 4. Sıraya çıkacak ve Play – Off grubunun içinde yer alacaktı.
GALİBİYETTEN GEÇTİK,
BARİ FARK YEMEDEN DÖNÜN
Ispartaspor, gelecek hafta yani 14 Nisan Çarşamba günü 30. Hafta maçında Çatalcaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Yeşil – Pembeli taraftarlar, futbol adına hiçbir umut vermeyen takımla ilgili olarak; “Önüne gelenin fark attığı küme düşme potasındaki takıma sahasında yenilen takımımız Ispartaspor’un, şuanda Play – Off grubu iinde yer alan Çatalcaspor deplasmanından galibiyetle dönmesini hayal bile edemiyoruz. Bari, rakibinden tarihi fark yiyerek Isparta’ya dönmeyin’ diyerek görüşlerini ortaya koydular.
 
MAÇIN KARNESİ:
STAD: Atatürk
HAKEMLER: Yusuf Ziya Gündüz, Yavuz Bahadır Ordu, Aykut Küçük.
ISPARTASPOR: Murat Can Yıldız, Kaan Dorak, Semih Üstün, Emir Kaan Gültekin, Serdar Ümit Deniz (dk. 46 Bekir Karadeniz), Efşan Geçgin, Kadir Turhan, Nurettin Çakır, Mustafa Diler (dk.86 Kemal Ünal), Mustafa Eraslan (dk.46 Mustafa Acar), Bilal Çebi (dk.75 Muhammet Çoban)
CİZRESPOR: Alp, Özgür (dk.63 Hüseyin), Ekrem, Oğulcan, Hasan, Kağan, Burak, Furkan, Emre (dk.63 Serhat), Emrah, Burak.
GOLLER: Dk. 8 Özgür, dk. 76 Kaan Dorak (KK) (Cizrespor), dk. 65 Mustafa Acar (Ispartaspor)
S. KARTLAR: Bekir (Isparta), Alp, Özgür (Cizre) 
 
MAÇIN GOLLERİ:
Dak.8: Maça çok hızlı başlayan Cizrespor, maç boyunca zayıf ve kötü bir futbol ortaya koyan Ispartaspor karşısında golü bulmakta zorlanmadı. Maçın bu dakikasında Ümit Serdar Deniz’in orta sahada topu Özgür Kedikli’ye kaptırdı. Bu futbolcu hızla ceza sahasına girerek altı pas içine geldiğinde çapraz pozisyonda olmasına rağmen topu ağlara gönderdi: 0 – 1.
Dak. 65: Ispartaspor atağında sağdan yapılan ortayı iyi takip eden Mustafa Acar, kafa vuruşuyla ağları gördü: 1 – 1. Bu gol stadyumda adeta soğuk duş etkisi yarattı. Bir an stadyumda büyük bir sessizlik hakim oldu.
Dak. 68: Ispartaspor’un attığı golün üç dakika sonrasında rakip Cizrespor penaltı vuruşu kazandı. Bu dakikada top Mustafa Diler’in koluna çarpınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Furkan Özdemir’in penaltı vuruşunu kaleci Murat Can Yıldız kornere çelerek penaltıyı kurtarmayı başardı.
Dak. 73: Ancak, konuk ekip Cizrespor penaltı vuruşundan yararlanamamasına rağmen oyundan düşmedi ve oyunun bırakmayarak aradığı golü 5 dakika sonra buldu. Bu dakikada gelişen Cizrespor atağında sağdan yapılan ortada ceza sahası içinde bulunan Kaan Dorak, topu kafa şutuyla auta göndermek isterken kendi ağlarına gönderdi: 1 – 2.
Hakem maçı 6 dakika uzattı. Ancak, Ispartaspor maçın uzatma dakikalarında da gol atma becerisini gösteremeyince karşılaşma 2 – 1 Cizrespor üstünlüğü ile sona erdi. 
 

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °