Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Tek Forvet Yetmez, İki Forvet Alalım; Aynı Hata Bir Daha Yapılmasın!

Tek Forvet Yetmez, İki Forvet Alalım; Aynı Hata Bir Daha Yapılmasın!

SPOR 13.12.2020 12:59:00 0
Tek Forvet Yetmez, İki Forvet Alalım; 
Aynı Hata
Bir Daha
Yapılmasın!
Ispartasporlu Taraftarlar, sezon başından bu yana geçen sürecin sezon başında bir forvete güvenerek ikinci bir forvetle sözleşme imzalanmamasının hata olduğunu ortaya çıkardığını belirterek; “Aynı hatayı bir daha yapmayalım. Tek forvetle yetinmeyerek, 2 hatta 3 forvet oyuncu alarak biri başarısız olursa diğerini değerlendirelim ki, takımımız başarısızlığa düşmesin” dediler.
 
TARAFTARLARDAN
YÖNETİME ÖNEMLİ ÇAĞRI
Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Ispartaspor’da yaşanan ‘Golcü’ sıkıntısı taraftarları da harekete geçirdi. Yeşil – Pembeli Taraftarlar, ilk yarının sonlarına doğru geldiğimiz bugünlerde yönetime önemli çağrıda bulundular.
TARAFTARLAR; “VOLKAN SERİM
GEÇEN YIL ÇOK İYİYDİ ANCAK…”
Ispartaspor’da şuanda büyük bir forvet ve golcü futbolcu sıkıntısı yaşandığını ifade eden Yeşil – Pembeli taraftarlar konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada şu görüşlere yer verdiler; “Bilindiği gibi takımımız geçen yıl Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele ediyordu. Takımımızın golcüsü, forvet oyuncusu ise Volkan Serimdi. Volkan, geçen yıl yani takımımız BAL liginde iken çok güzel goller attı ve takımımızın 3. Lige çıkmasında büyük rol oynadı ve grupta gol kralı oldu. Ancak, kendisi bu sezon yani takımımızın 3. Lige çıkmasıyla aynı başarıyı gösteremiyor. Kendisinden beklenen performansı ortaya koyamıyor. Kendisinden üç – dört hafta sonra bir patlama yapar diye bekledik ancak, şu zamana kadar beklenen patlamayı gerçekleştiremedi. Hatta, kendisi geçen yılki başarının onda birini bile gösteremiyor. Takım bugüne kadar oynadığı 12 maçta kendisinin takımın golcüsü olarak sadece ve sadece bir golü var.
“SÜREÇ HATA YAPTIĞIMIZI
ORTAYA ÇIKARDI”
Yönetim Kurulumuz da doğal olarak geçen yıl takımı sırtlayan ve grupta gol kralı da olan Volkan Serim’in bu sezon da aynı başarıyı gösterip golleri üst üste sıralayacağını düşünerek sezon başında kendisiyle anlaşmaya vararak başka hiçbir golcü arayışına girme gereği duymadı ve takım sezona sadece bir forvet oyuncusu ile girdi. Ancak, sezon başından bu yana yani aradan geçen 4 aylık süreçte bu konuda hata yapıldığı ve Volkan Serim’in yanı sıra mutlaka başka bir golcü futbolcu daha almamız gerektiği gerçeği bariz bir şekilde ortaya çıktı. Zira, takımımızın tek golcüsü yani forvet oyuncusu konumundaki Volkan Serim, geçen yıl gösterdiği başarılı grafikten çok uzakta kaldı. Takımımızın bugüne kadar oynadığı 12 maçın hemen hemen tamamında ilk 11’de sahaya çıkmasına rağmen sadece ve sadece 1 gol atabildi. Bu da bir golcü için çok düşük bir rakam ve çok düşük bir başarı anlamına geliyor. Bu nedenle takımımız gol atmakta büyük zorluklar yaşadı ve yaşamaya devam ediyor. Şuanda takımda etkili bir golcümüz olsaydı takımın attığı gol sayısı daha yukarılarda olurdu. Bu da takımın averajına yansır, averajımızın yüksek olmasını sağlardı. Ancak, böyle olmadı.
“DEVRE ARASI 2 GOLCÜ
BİRDEN ALINMALIDIR”
Buradan yönetime çağrıda bulunuyoruz. Sezonun ilk yarısının bitmesine az bir zaman kaldı. Ocak ayı içinde başlayacak olan ‘Devre Arası Transfer’ Döneminde aynı hatayı bir daha yapmamak için takıma çok etkili ve sadece gol atmak için topu bekleyen değil, topu rakipten alabilmek için de mücadele eden seri golcü futbolcuları takıma kazandıralım. Sadece bir golcü değil, 2 hatta 3 golcü futbolcu ile sözleşme imzalayalım ki, birisinin başarısızlığı belli olduğu zaman hemen diğerini sahaya sürebilelim. Aksi takdirde, aynı Volkan Serim olayında olduğu gibi, başarısızlık halinde sahaya sürecek ikinci bir golcü futbolcumuz olmaz ve takım ligde gol atmakta çok zorlanır. Şuan olduğu gibi gol atma işi de takımın forveti yerine kanat oyuncularının üzerine kalır” dediler.
“TAKIMA DAHA FAZLA YARAR SAĞLAYACAK
FUTBOLCULARA İLK 11’DE YER VERİLSİN”
Yeşil – Pembeli Taraftarlar, 12 maçta sadece 1 gol atan Volkan Serim’in ilk yarıda kalan maçlarda sezon başından bu yana ortaya koyduğu performansını da göz önüne alarak yedek soyundurulması gerektiğini belirterek, onun yerine daha etkili olabilecek futbolcuların ilk 11’de yer verilmesinin takıma daha fazla yarar sağlayacağı görüşünde olduklarını sözlerine eklediler.

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °