Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Tarsus’taki Gerçekler 3 Altın Puan

Tarsus’taki Gerçekler 3 Altın Puan

SPOR 31.01.2022 11:00:00 0
Tarsus’taki Gerçekler
3 Altın Puan
ISPARTA 32 spor, T.İ.Y deplasmanından şen döndü. 2. PROFESYONEL LİG beyaz gurup 23. Hafta maçında Tarsus ilçe stadında tam bir deplasman takımı hüviyetinde maç oynayan pembe-yeşilliler önce rakibini ilk 45’te yordu, nefis pas trafiğiyle ev sahibi takım futbolcularının başını döndürdü, 2. Yarıda da bulduğu akıllıca gollerle de maçı 1-2 kazanıp haftayı kazançla kapattı. Ev sahibi Tarsus’u ise ateşe attı.
 
Bilecek bölgesi hakemi Barkın Kara’nın düdüğüyle maça hızlı giren Tarsus oldu. Zaman zaman sağ kanattan Isparta kalesine aktıysa da, sahanın yıldızlarından kalecimiz Alp Arda gole geçit tanımadı. Maçın 44. Dakikası oynanırken TİY. Kaptanı Volkan, ceza alanımız içinde Kadir’e faul yapınca 2. Sarı kartı alıp kırmızıdan saha dışına çıktı. Bu kırmızı kart ev sahibinin tökezleyeceğine dair ilk işaretti. Ve 1.devre 0-0 bitti, gitti. 2. YARI Pembe-Yeşilliler aldı sazı eline, başladı oynamaya. 52’de oyunu defanstan yine Alp Arda kurdu, top geldi Tarsus 6 pasına, karambolde sihirli dokunuşu Mustafa Diler yaptı ve top filelerle kucaklaştı. (0-1) Diler, bu sezon ilk golüne kavuştu. 23 haftadır, bizim de istediğimiz oldu.
 
Ekran başında Mustafa Diler’in golüyle ayağa fırladık. Sahada en çok koşan, başarılarını golle süslemesini istediğimiz kardeşimiz, nihayet muradına erdi ve attığı golle hem kendisini hem de sevenlerini sevindirdi. Tebrikler M.Diler. Yeni transferlerden Enes Subaşı ve Ahmet Hakan’ın ilk 11’de forma giydiği Isparta 32 Sporda 2. Gol, 75 nci dakikada geliverdi. 74’de şuursuzca ve 10 kişiyle Isparta kalesine TİY’liler yüklendi. Defansımızdan Kadir ve Evşan topu Tarsus alanına gönderdiler, orta alanda bekleyen Sabrican Vural topu yakaladı, düzeltti, kaleye baktı kaleci Abdülaziz’in önde olduğunu görüp akıllıca topu bir aşırttı ki, süzüle süzüle meşin yuvarlak ağlara takıldı. 0-2 Futbol zeka oyunuydu ve Sabrican yeteneğiyle golü buldu.
 
Ve bazı Tarsus’lular da maçtan ümidi kesince stattan ayrıldılar. Müsabaka böyle bitecek derken, 90+2’de Artun, ev sahibi takımın golünü attı ve skor 1-2 oldu. Maçta bu sonuçla tamamlandı, tarih oldu. Evet. Maç öncesi hayallerimiz : 3 puan, Tarsus’taki gerçekler ise : 3 altın puan olarak tecelli etti. Gençlerimize helal olsun. Hak ettiğiniz 3 puanda emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Aynı hızla devam diyoruz ancak, bu haftayı Bay geçecekler. Daha sonraki hafta ise Akhisarspor ilimize gelecek. Varsın olsun. Herkes bekliyor, bizim gençler de bekler, hem de yeni transferler takıma uyum sağlamaya çalışırlar, o kısa sürede. Maç demişken…
 
Isparta’da ömür biter, maç bitmez kardeşim. Isparta 32 sporun maçı yoksa, BAL ligindeki Emresporun maçı var 6 Şubat 2022 Pazar günü. Saat 14’de Konya Çatalhöyük Çumra Belediyespor geliyor. Haydi buyurunuz BAL ligi 2. Devre ilk maçına. (Tabii ki olumsuz saha ve hava şartları olmazsa…) Kırmızı-siyahlıları destekleyelim, zira maçı kazanırsa, ligde 2. Sıraya çıkma ihtimali var keza liderle de arasındaki puan farkı çok afaki değil. Haydi maça diyoruz. Saygılarımızla…
 

Anahtar Kelimeler: puan altın gerçekler3 tarsustaki
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °