Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Tarık Söyleyici’ye Plaketinden dolayı Ispartaspor’a Teşekkür Geldi; Onur ve Gurur Verici Bir Davranış

Tarık Söyleyici’ye Plaketinden dolayı Ispartaspor’a Teşekkür Geldi; Onur ve Gurur Verici Bir Davranış

SPOR 10.05.2021 16:16:00 0
Tarık Söyleyici’ye Plaketinden dolayı Ispartaspor’a Teşekkür Geldi; 
Onur ve 
Gurur Verici
Bir Davranış
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD), geçtiğimiz günlerde Ispartaspor Müzesi Açılış töreninde Kulüp Başkanı Atakan Yazgan tarafından Teknik Direktör Tarık Söyleyici’ye verilen plaket ve vefa örneğinden dolayı Ispartaspor Kulübüne Teşekkür Yazısı gönderdi.
 
Ispartaspor Kulübü, üzerinde bir süredir çalışıyan ‘Ispartaspor Müzesi’ çalışmalarını geçtiğimiz gün tamamlayarak Isparta’da oynanan Ispartaspor – İçel İdmanyurduspor maçı öncesi Müzeyi hizmete açtı.
ATAKAN YAZGAN’DAN TEKNİK DİREKTÖR
TARIK SÖYLEYİCİ’YE PLAKET TAKDİMİ
Söz konusu törende, Ispartaspor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan tarafından Isparta’nın yetiştirdiği ve uzun yıllar Ispartaspor’da futbol oynadıktan sonra 1. Lig ekipleri dahil bir çok takımı çalıştıran Teknik Direktör Tarık Söyleyici’ye Plaket takdim etti.
ISPARTASPOR KULÜBÜNE TEŞEKKÜR YAZISI
Ispartaspor kulübünün bu davranışı Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği’nin de dikkatinden kaçmadı. Dernek, Teknik Direktör Tarık Söyleyici’ye yapılan bu vefa örneği için kulübe teşekkür yazısı gönderdi.
İŞTE O YAZI
SAYIN ATAKAN YAZGAN
ISPARTA 32 SPOR KULÜP BAŞKANI
Ispartaspor başta olmak üzere Türk futboluna uzun yıllar futbolcu ve Teknik Adam olarak başarıyla hizmet etmiş, Derneğimizin Isparta Şubemiz Üyesi Tarık Söyleyici'ye plaket ile ödüllendirmeniz camiamız için onur ve gurur verici bir davranış olmuştur.
Başarıların ve hizmetlerin ödüllendirildiği, vefa duygularının öne çıkarıldığı bu gibi örnek davranışların, başarıyı teşvik edici bir unsur olarak her zaman ilk sıralarda olduğu inancındayız.
Sizleri bu örnek davranışınızdan dolayı en içten duygularımızla teşekkür eder, saygılar sunarız.
TÜFAD GENEL MERKEZİ ADINA
İsmail DİLBER
Genel Başkan
Alaaddin NAGANLU
Genel Sekreter

Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °