Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Taraftarlardan Atakan Yazgan’a Çağrı; Kalan 11 Maç FORVETSİZ Nasıl Bitecek!

Taraftarlardan Atakan Yazgan’a Çağrı; Kalan 11 Maç FORVETSİZ Nasıl Bitecek!

SPOR 21.10.2020 15:05:00 0
Taraftarlardan Atakan Yazgan’a Çağrı; 
Kalan 11 Maç
FORVETSİZ
Nasıl Bitecek!
Takımda tek forvet olarak oynayan Volkan Serim’in bu ligi kaldıramadığını ve şuana kadar oynadığı tüm maçlarda hiçbir varlık gösteremediğini ifade eden Ispartasporlu taraftarlar; “Keşke sezon başında Volkan ile anlaşma yapılmasaydı veya Volkan’a alternatif olarak bir golcü alınsaydı. İlk yarının bitmesine daha 11 hafta var. Bu kadar maç gol atmadan nasıl bitecek?” diye sordular.
 
Ispartaspor’un bugün oynadığı ve son dakikada hakemin uyduruk penaltısıyla kaybedip kupadan elendiği Kestelspor maçında sahaya ‘Forvet’ olarak çıkan ancak ayağına gelen tüm topları ezen Volkan’a taraftarlardan büyük tepki var. Takımda büyük bir gol ve golcü sıkıntısı yaşandığını, bunun futboldan anlamayan ancak Ispartaspor’un maçını izleyen birisinin bile rahatlıkla görebildiğini vurgulayan Yeşil – Pembeli taraftarlar; “Bu durum bugünkü Kestelspor maçında da kendini bariz bir şekilde gösterdi. Takım gol atmakta büyük zorluk çekiyor. Forvet diye sezon başında büyük rakamlara anlaşılan Volkan’ın geride kalan 5 lig ve 2 kupa maçında sahada varlığı ile yokluğu belli değil. Teknik Direktör Hakan Karacaya buradan çağrımız Volkan’ı lütfen ilk 11’de sahaya sürmesin. Volkan’da ısrar etmesinin anlamı yok. Onun yerine gol atma becerisi olan bir orta saha oyuncusuyla maça başlasın. Hiç olmazsa takım sahaya bir kişi eksik çıkmamış olur.
“BAŞKANIMIZ GECE – GÜNDÜZ
ÇALIŞIYOR ANCAK…”  
Sayın Başkanımız Atakan Yazgan, sezon başından beri takım iyi olsun diye büyük çaba gösteriyor. Gece – gündüz demeden çalışıyor. Ancak, kendisinin yanlış yönlendirildiğinden midir nedir bilmiyoruz. Takıma sezon öncesinde elzem olan ‘Golcü’ almadı. Keşke sezon başında Volkan’ın yanına bir golcü alsaydı. Hiç olmazsa şimdi takım ‘Golcüsüz’ bir şekilde ortada kalmazdı. Ligin ilk yarısının bitmesine yani ilk ilkyarının sonunda başlayan ‘Devre Arası Transfer Dönemi’nin başlamasına daha 2,5 ay ve ilk yarıda oynanmamış 11 maç daha var.
“TAKIMIN GOLLERİNİ GOLCÜ DİYE
ALINAN DEĞİL, KANAT OYUNCULARI ATIYOR”
Bu maçlarda takımda golü kim atacak? Takımlar 5 – 0, 6 – 0 kazanırken takım gol atamadığı için maçları kazanmakta son derece zorlanıyor. Sadece Altındağ maçında farklı kazandı onda da rakip 10 kişi kalana kadar 1 – 0 götürdü. Rakip eksildikten sonra orta saha ve kanat oyuncularının attığı gollerle farka gidebildi. Takımda golcü olarak oynayan Volkan Serim’in ligde daha siftahı bile yok. Takımda şuanda sağ kanat, sol kanat ve orta saha oyuncuları atmaya ve Volkan’ın boşluğunu kapatmaya çalışıyorlar. Bu da nereye kadar böyle gidecek?
“SIRADAN DEĞİL, ETKİN
BİR GOLCÜ ALINMALI”
Sayın Başkanımıza buradan çağrımız, devre arasına kadar bu işe takım içinde bir çare bulması ve devre arasındaki transfer döneminde de ‘sıradan bir golcü’ değil, her maçta gol atma becerisi olan ‘Etkili Bir Golcü’nün takıma kazandırılmasıdır” dediler.
 

Salı 13 ° / 3 °
Çarşamba 10.9 ° / 4.8 °
Perşembe 6.3 ° / 1.5 °