Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Taraftarlar Başkan Yazgan’dan Açıklama Bekliyor; Ispartaspor’un Aldığı Futbolcular Kim?

Taraftarlar Başkan Yazgan’dan Açıklama Bekliyor; Ispartaspor’un Aldığı Futbolcular Kim?

SPOR 18.01.2021 05:21:00 0
Taraftarlar Başkan Yazgan’dan Açıklama Bekliyor; 
Ispartaspor’un 
Aldığı
Futbolcular Kim?
Ispartasporlu Taraftarlar, geçtiğimiz günlerde televizyon programına katılarak takıma çok iyi 2 Santrafor ve 1 Kaleci kazandıracaklarını açıklayan Kulüp Başkanı Atakan Yazgan’dan bu isimlerin kimler olduğunu açıklamasını bekliyor.
 
Kanal32 Televizyonunda her hafta yayınlanan ve Gazeteci Şakir Aksöz’ün hazırlayıp sunduğu ‘Ne Var?, Ne Yok?’ programına konuk olan Ispartaspor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan, ilk yarının bitmesiyle birlikte transfer çalışmalarına başladıklarını belirterek; “Şuana kadar Çorumspor’dan orta saha oyuncusu Muhammed Çoban ve Kerem Açık ile Çarşambaspor’dan Stoper Kaan Dorak’ı takımımıza kazandırdık. Kaan ve Kerem takımla birlikte çalışmalara başladılar. Muhammed ise yarın (Cumartesi günü) katılacak. Şuan 2. Liglerin erteleme maçları var. Şuan da 2 santrafor ve bir kaleci ile görüşme halindeyiz. Dolayısıyla alacağımız futbolcular da takımlarında oynadıkları için bu futbolcuları da bu hafta sonu bitecek olan erteleme maçlarının ardından takıma kazandıracağız. 1 santrafor ve 1 kaleci alacağız. Gerekirse 2 santrafor ve 1 kaleci alacağız” demişti.
ISPARTASPOR’UN
ALACAĞI İSİMLER KİM?
Ispartasporlu taraftarlar, geçtiğimiz Perşembe günü bu açıklamalarda bulunan Ispartaspor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan’ın, ‘Takımımıza kazandıracağımız Kaleci ve Santrafor oyuncular önümüzdeki Pazartesi veya Salı takımın kampına dahil olacaklar” açıklamasının ardından alınan bu futbolcuların isimlerinin ne olduğunu ve hangi takımlardan geldiklerini açıklamasını bekliyor.
 

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °