Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

‘Taraftarımızın önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum’

Isparta Davrazspor’un Nevşehirspor’dan transfer ettiği başarılı orta saha oyuncusu Aydın Kuzu, iddialı konuştu. Kuzu, “Bu güzel şehirde bir şampiyonluk daha yaşamak istiyorum” dedi.

SPOR 4.08.2017 10:00:00 0
‘Taraftarımızın önüne çıkmak  için sabırsızlanıyorum’
Isparta Davrazspor’un Nevşehirspor’dan transfer ettiği tecrübeli orta saha oyuncusu Aydın Kuzu, Akdeniz Spor Servisi’ne özel açıklamalarda bulundu. Kuzu, yeni sezonla ilgili iddialı konuşurken sporseverlere de mesaj gönderdi: Kuzu, “Taraftarımızın önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum” dedi.
                Geldiği günden bu yana yönetimin ve taraftarın ilgi ve alakasından oldukça memnun olduğunu söyleyen başarılı futbolcu, “Bizi anlaşma geldiğimizde çok iyi ağırladılar. Hepsine teşekkür ederiz. Öncelikle buraya geldiğim için çok mutluyum. Taraftarımızın önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum. Burada şampiyonluk yaşamıştık bize de destek verdiler, sağ olsunlar. Bizde Kütahyaspor’la 50. yılında şampiyon olmuştuk. Salih’in de dediği gibi şampiyonluğu Isparta’da yaşamak istiyoruz. Isparta kafamızda her zaman vardı. Isparta şehri daha güzellerine layık ediyor. Bizi sonuna kadar desteklesinler” dedi.
AYDIN KUZU’NUN KARİYERİ:
1986 Eskişehir doğumlu olan Aydın Kuzu, futbola 2001 yılında Karşıyaka Belediyespor’da başladı. Daha sonra Göztepe A.Ş., Çaykur Rize, Altınordu A.Ş., Adana Demirspor, Sarıyer, Kartalspor, Buğsaşspor, Giresunspor, Tokatspor, Konya Anadolu Selçukluspor, FBM Makine Balçova Yaşamspor, Kütahyaspor ve Nevşehirspor takımlarının formalarını giydi. Süper Lig’de 7, PTT 1. Lig’de 37, 2. Lig’de 130, 3. Lig’de 53, Bölgesel Amatör Lig’de 41 maça çıkan Aydın Kuzu, profesyonel liglerde uzun yıllar forma giydi. Bölgesel Amatör Lig’in Messi’si olarak anılan Kuzu, 41 maçta 23 gol attı. Tecrübeli oyuncu, 10 numara konumunda oynuyor.

Anahtar Kelimeler:
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °