Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Tam Bir Ispartaspor Sevdalısı O İsim;

Tam Bir Ispartaspor Sevdalısı O İsim;

SPOR 30.07.2020 16:00:00 0
Tam Bir Ispartaspor Sevdalısı O İsim;
Isparta eski Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Yenice, Isparta’dan ayrılmasının ardından yıllar geçmesine rağmen Ispartaspor’u asla unutmuyor. Yeşil – Pembeli renklere sevdalı olan Yenice, takımın 3. Lige çıkmasından dolayı büyük mutluluk yaşıyor.
 
TAKIMI ŞAMPİYON YAPAN
YÖNETİMDE O DA VARDI
Ispartaspor’da 1999 – 2000 sezonunda Atakan Yazgan Başkanlığındaki takım 3. Ligde şampiyon olarak 2. Lige çıktığında, o yönetimde dönemin Emniyet Müdür Yardımcısı ve Yeşil – Pembe sevdalısı Ali Yenice de vardı.
YENİCE, ISPARTA’YI VE
ISPARTASPOR’U ÇOK SEVİYOR
Aslen İzmirli olmasına ve emekli olduktan sonra memleketi İzmir’e yerleşen emekli Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Yenice, geçtiğimiz yıl Ispartaspor’da kulübün başına Atakan Yazgan’ın geldiğini öğrenince soluğu Isparta’da almış ve Ispartaspor tesislerini ziyaret ederek Yeşil – Pembeli yöneticilerle görüşmeler yapmıştı.
YENİCE; “ISPARTASPOR’UN 3. LİGE ÇIKMASI BENİ
O KADAR MUTLU ETTİ Kİ, BU ANLATILMAZ YAŞANIR”
Zaten sezon başından bu yana Ispartaspor takımına şampiyon olacaklarına dair güveninin tam olduğunuu ifade eden Ali Yenice, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Atakan Başkanın göreve gelmesiyle birlikte Isparta kamuoyunda takımla ilgili çok güzel görüş ve inanç oluştu. Sayın başkanımız Atakan Yazgan’ın zaten çalışan, koşturan ve sorumluluklarını bilen bir başkan. Kendilerinin zaten bu konuda büyük tecrübesi var.  
“İZMİRDEN ISPARTASPOR’UN
MAÇLARINI İZLEMEYE GELECEĞİM”
Ben, bundan 20 yıl önce nasıl Ispartaspor’un yanında ve destekçisi isem şimdi de aynıyım. Bizde yamuk olmaz. Biz her zaman Ispartaspor’un yanında yer aldık, almaya da devam edeceğiz. Ben İzmir’de ikamet etmeme rağmen Ispartaspor’u asla unutamıyorum. Yeşil – Pembe renkler benim kalbime işledi adeta. Lig başladıktan sonra her hafta takımımızın maçlarını takip ettim. İnşaallah 3. Lig sezonu açıldığında da Isparta’ya maçlarını izlemeye İzmir’den geleceğim.
“GEÇ DE OLSA ISPARTASPOR’UN
HAKKI TESLİM EDİLDİ”
Bilindiği gibi, BAL 7. Grupta mücadele eden takımımız Ispartaspor, liderin bir puan gerisinde yarışı götürürken, kononavirüs pandemisi nedeniyle maçlar yani lig Türkiye Futbol Federasyonu tarafından durduruldu. Ardından, TFF grup liderlerinin bir üst lige çıkmasına karar vererek Ispartaspor’a büyük haksızlık yaptı. Neyse ki, bu yanlış karardan dönüldü ve Ispartaspor’un hak ettiği 3. Lige yükselme kararı verilerek hak yerini buldu.
“ISPARTA’YA VE ISPARTASPOR’A
SELAMLARIMI İLETİYORUM”
Bu karar beni bir İzmirli olarak o kadar mutlu etti ki, adeta yerimde duramıyorum. Buradan Isparta’ya ve Yeşil – Pembeli formaya gönül vermiş tüm taraftarlarımıza sonsuz selamlarımı iletiyorum” dedi.
 

Anahtar Kelimeler: isim sevdalısı ıspartaspor
Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °