Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Takımımızı kurumsal yapıya kavuşturacağız

Takımımızı kurumsal yapıya kavuşturacağız

SPOR 22.05.2019 10:12:00 0
Takımımızı kurumsal yapıya kavuşturacağız
Isparta 32 Spor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar:
“Değerli Ispartaspor taraftarları hepinizin bildiği gibi TBMM Başkanvekili Sayın Süreyya Sadi Bilgiç başkanımızın önderliğinde, Sayın Valimiz Ömer Seymenoğlu, Sayın Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen, Milletvekillerimiz Recep Özel, Mehmet Uğur Gökgöz ve Aylin Cesur’un desteklerini alarak, şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte kongre üyelerinin teveccühü ile yeniden Ispartaspor Kulüp Başkanlığına getirildim.
Bu süreçte özellikle Meclis Başkanvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç başkanımızın şahsıma olan güveni ve tecrübesi beni son derece işe sarılmamda rol oynadı. Keza, Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen Başkanımız da şahsıma, yöneticilerimize ve teknik direktörümüze sizler varsanız ben önümüzdeki sezon ile ilgili gerekli her türlü desteği vereceğim demesi bizim için büyük bir itici güç oldu. Bunun yanında milletvekillerimiz Recep Özel ve Mehmet Uğur Gökgöz ile bizzat görüşerek öneri ve desteklerini aldım. Yine Milletvekilimiz Aylin Cesur’un da bize her türlü desteği vereceğinden eminim. Bunun yanında kısa süre önce göreve gelmesine rağmen Ispartamızda bütünleşen Valimiz Ömer Seymenoğlu’nun da her türlü maddi, manevi desteklerini vereceğinden eminim.
İşe başlarken, yepyeni bir sayfa açarak sayın büyüklerimizin de bilgisini ve görüşlerini alarak takımımızın ismini Isparta 32 Spor olarak kongreden geçirdik. Zaman içerisinde hukuki prosedürleri de tamamlayarak takımımızın ismini Ispartaspor yapacağız. Yine sayın büyüğümüz ve başkanımız Süreyya Sadi Bilgiç’in talimatları ve de Gençlik Spor İl Müdürümüzün destekleriyle zamanında, Ispartaspor adına yaptırdığımız kendi tesislerimize, kulübümüzü taşıyarak yeşil pembe formamız ve Türk Bayrağımız Isparta tabelası altında şehirde iç içe bir kurumsal çatı altında ‘2000’ yılı ruhunu yeniden, Allah’ın izniyle hep birlikte, kimseyi dışlamadan ‘Ben’ değil ‘Biz’ felsefesiyle yakalayacağız.
Teknik Direktörlüğümüze gönüllerin hocası, Tarık Söyleyici’yi yeniden getirdik. Sağolsun bizi kırmadı, o da Ispartamız için bu görevi kabul etti. Yaklaşık 1 aydır da gece – gündüz demeden, şahsım, yönetici arkadaşlarımız ve teknik direktörümüz Tarık Söyleyici bir çok ile gittiler. Ekibimizle birlikte terfi maçlarını izledik, görerek önemli tespitler yaptık. Tarık Söyleyici’nin de yıl boyu, federasyon hocası olmasından dolayı, yaptığı tespitleri de birleştirerek Ispartamıza, gerek ahlaki yönden, gerekse de teknik yönden  yararlı olabilecek gençleri, federasyonun önümüzdeki yılla ilgili statüsünü açıklamasının ardından renklerimize bağlayacağız. Önümüzdeki Salı günü yönetim görev bölümünden sonra, tesisiyle, altyapısıyla, gelir kaynaklarıyla, otobüsüyle tamamen kurumsal yapıya kavuşturacağız. Biz örnek bir kulüp haline geleceğiz. Allah bizleri utandırmasın. Bu vesileyle bütün İslam aleminin, değerli Ispartaspor taraftarlarının Ramazanı şeriflerini tebrik ediyorum. Tüm hemşehrilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Ispartasporumuz için şimdiden hayırlı olsun”

Salı 13 ° / 3 °
Çarşamba 10.9 ° / 4.8 °
Perşembe 6.3 ° / 1.5 °