Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Sürdürülebilir kulüp için Davrazspor ‘A.Ş.’ olmalı

Sürdürülebilir kulüp için Davrazspor ‘A.Ş.’ olmalı

SPOR 3.08.2018 06:07:00 0
Sürdürülebilir kulüp için Davrazspor ‘A.Ş.’ olmalı
Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Ali Bolat ve yönetimi, takımın bundan sonraki yıllarda sorun yaşamaması adına şirketleşmesi için harekete geçti. Davrazspor’un anonim şirketi olması için gerekli araştırmaları yaptıklarına değinen Bolat, “Isparta Davraspor’u bu sene bitti, seneye ne olacak endişelerinden arındırmak istiyoruz” dedi.
İl Genel Meclis Başkanı ve Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Ali Bolat, takım hakkında bilgi vererek, hedeflerini anlattı. Atatürk Stadyumu girişinde takımın mağazasını hizmete açtıklarını dile getiren Bolat, her sene yönetim sorunu yaşamamak için kulübün şirketleşmesi gerektiğini vurguladı.
ONLAR PTT 1.LİGE ÇIKTIYSA BİZ DE SÜPER LİGE ÇIKARIZ
Profesyonel liglerde oynayan takımlar gibi Isparta Davrazspor’un da anonim şirketi olmasını istediklerini ifade eden Ali Bolat, “Bu konuda yapılması gerekenleri ve kanunları araştırıyoruz. Her şeyden önce sürdürülebilir bir gelir kaynağı oluşturmalıyız. Isparta Davraspor’u bu sene bitti, seneye ne olacak endişelerinden ve kaygılarından arındırmak istiyoruz. Tamamen profesyonel bir yapıya bürünüp, sürdürülebilir gelir kaynakları oluşturmak amacındayız. Bu sene Ispartalı hemşerilerimizin, gurbetçilerimizin, muhtarlarımızın, işadamlarımızın destekleriyle, tabiri caizse taşıma su ile değirmeni döndürmeye çalışıyoruz. Ama sürdürülebilir gelir kaynakları kazandırabilirsek Isparta Davrazspor’un ileride ekonomik kaygıları olmayacak. O zaman önce 3.lig, Allah nasip ederse de PTT 1. lig uzak olmaz. Yanımızda Afyon örneği var. Afjetspor 4 sene önce Isparta Davrazspor ile BAL’da karşılaşma yapıyordu. Şimdi PTT 1.ligte. Afyon’dan hiçbir şeyimiz eksik değil. Onlar PTT 1.lige çıktıysa biz de süper lige çıkarız” dedi.
ISPARTA DAVRAZSPOR STORE HİZMETE GİRDİ
Bu sezon için herkesin alabilmesi amacıyla kombine fiyatlarını 150 TL olarak belirlediklerini dile getiren Kulüp Başkanı Bolat, “Herkes Davrazspor’a katkısını sunsun. Davrazspor Store mağazasını oluşturduk. Atatürk Stadyumu’nun giriş kapısının orada mağazamızı açtık. Forma, kaşkol, bayrak, eşofman gibi ürünler orada satılıyor. Rakamlar çok uygun. Gurbetçilerimizden müthiş bir akın var. Yurtdışında Isparta özlemini yaşıyorlar. Fransa’dan gelen bir aile ‘hafta sonları Fransa’da bu formayla gezeceğiz’ dedi.
GENİŞ KATILIMLI AÇILIŞ YAPACAĞIZ
Kurban Bayramı için memleketine gelecek vatandaşlarımız mağazamızı gezebilirler. İsterlerse forma arkasına isimlerini de yazarız. Şehrin 7-8 farklı noktasına ürünler ve kombine satışı için stantlar kurduk. Dileyen hemşerilerimiz Isparta Davrazspor’un ürünlerini buradan da alabilirler. İleriki günlerde geniş katılımlı bir kokteyl ile Store mağazamızın açılışını yapmayı planlıyoruz. Açılışa da tüm Isparta’yı davet ediyoruz” şeklinde konuştu.
BU SENE KÜFRÜ ORTADAN KALDIRMAK İSTİYORUZ
Öte yandan bu sene Isparta Atatürk Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmalarda küfrü ortadan kaldırmak istediklerinin altını çizen Bolat, “Bu sene Isparta Atatürk Stadyumu’nda yapılacak karşılaşmalarda küfrü ortadan kaldıralım. Centilmenlik anlayışıyla herkes takımını desteklesin. Bunu bir tık ileri götürelim herkes eşiyle, çocuğuyla birlikte maça gelsin. Kızlarımıza, eşlerimize de sporu sevdirelim. Ayrıca gelen takımları da şehir girişinde çiçeklerle karşılayacağız. Siz misafirinize nasıl davranırsanız gittiğinizde de aynı şekilde karşılanırsınız” dedi.
20 TEKNİK ADAMLA GÖRÜŞÜLDÜ
Diğer taraftan teknik direktörün nasıl belirlendiğini ve futbolcu transferinden bahseden Bolat, şunları söyledi: “Bugüne kadar 20 teknik direktörle görüştük. Anlaşma ve imza aşamasına geldiğimiz teknik direktörlerimiz oldu. Ancak bazı nedenlerden anlaşma sağlanamadı. En son UEFA Pro Lisanslı Mehmet Akdülger hocayla anlaştık. Hocamız oldukça tecrübeli. Yaklaşık 50 futbolcuyu kampa aldık. Bu 50 kişinin içerisinde Isparta’nın evlatları da var. Seçmeler yaptık. 30 evladımızdan 2 kardeşimizi belirledik. Bu çocuklarımızı Isparta’ya kazandırmak istiyoruz.
YAKLAŞIK 200 FUTBOLCU İLE GÖRÜŞTÜK
Sosyal medyada bu oyuncuyu neden aldınız, şunu neden almadınız diye yazıyorlar. Biz bir komisyon kurduk. Bu komisyon yaklaşık 200 futbolcu ile görüştü. Çeşitli gruplar geldi. Grup halinde topçular geldi, hepsini geri gönderdik. Menajerler geldi, size böyle, şöyle takım kurarız dediler. Biz Isparta’nın parasını ve hakkını peşkeş çekemeyiz dedik. Bize 200 bin lira para ver takım kuralım sizi şampiyon eder dediler. Simit satan bir kardeşimiz geldi kombine almak istedi. Gözlerim yaşardı, ağlama noktasına geldi. İnsanlar ne fedakarlıklarla bu takıma sahip çıkıyorlar. Bizdeki Isparta Davrazspor aşkı heves değil. Bunu da şampiyonlukla göstereceğiz. Tüm Isparta’nın desteği ile bu şampiyonluğu yaşayacağız.
MÜTHİŞ OYUNCULAR ALDIK
Levan isimli müthiş bir oyuncu aldık. Kendisine 200 bin lira teklif eden takımlar vardı, bize 120 bin liraya imza attı. Bu yıl ligde fırtınalar estirecek.  Hasan Tosun, sağ, sol bek oynuyor. 1989 doğumlu ve 3 şampiyonluğu var.  Tuğrul Karatosun, kaleci, geçen yıl Manavgat Belediyespor’un kalesini koruyordu. 3 şampiyonluğu var, müthiş bir kaleci.  Deniz Boztepe, sağ bek. 1 şampiyonluk yaşamış. Ümit Kocabaş, orta saha oyuncumuz. 1990 doğumlu.  Ayvaz Koç, forvet oynuyor. Şampiyon oldu aynı zamanda gol kralı. ecenn sene 15 golü var.  Yusuf Demir, gol kralı. Forvetçi. Geçen sene şampiyonluğu var. Fatih Deniz, sol kenarda oynuyor. 3 şampiyonluğu var. Rıfat Merzifonluoğlu, stoper. Geçen sene şampiyon oldu takımı. İlyas Barut, orta saha. 3 kez şampiyonluğu var. Maşallah 1,95 boyu var. Durmuş Gönül, orta saha oyuncusu. Batınay Ak, orta saha oyuncusu. 2 kez şampiyonluğu var. Doğuş Altın, stoper. Gökhan Koç kanat ve orta saha oyuncusu. 2 kez şampiyonluğu var.” GÜLSES GAZETESİ

Anahtar Kelimeler:
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °