Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Stadın dolması bekleniyor: Ispartaspor, MAKÜspor’u Ağırlıyor

Stadın dolması bekleniyor: Ispartaspor, MAKÜspor’u Ağırlıyor

SPOR 28.09.2019 08:58:00 0
Stadın dolması bekleniyor: 
Ispartaspor, 
MAKÜspor’u 
Ağırlıyor
BAL Ligine Akşehirspor beraberliği ile başlayan Ispartaspor yarın ligin ikinci maçında kendi saha ve seyircisi önünde komşu il Burdur temsilcisi MAKÜspor ile karşılaşacak. Yeşil – Pembeli ekipte hedef mutlak galibiyet. Atatürk Stadındaki maçın başlama saati 15.00. Maça ilginin büyük olması bekleniyor.
 
Geçen hafta sezonun ilk maçında deplasmanda Konya’nın takımı Akşehirspor ile karşılaşan ve maçtan 0 – 0 golsüz beraberlikle ayrılarak lige bir puanla başlayan Ispartaspor, gözünü bu hafta sonu yani yarın kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı komşu il takımı olan Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gençlikspor maçına çevirdi. Bilindiği gibi; Bölgesel Amatör Futbol Liginde 2019 – 2020 Sezonu 22 Eylül Pazar günü oynanan maçlarla başlamış ve 7. Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor ilk maçını Akşehir Nasrettin Hoca İlçe stadında Akşehirspor ile yaparak sahadan beraberlikle ayrılmıştı.
İKİNCİ HAFTA MAÇI
MÜKÜSPOR İLE
Pazartesi gününü izinli geçiren Ispartaspor, Salı günü sabah toplanarak Teknik Direktör Tarık Söyleyici nezaretinde çalışmaya başlayarak çalışmalarını dünkü son antrenmana kadar sürdürdü ve bu antrenmanın ardından tesislerinde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.
MAÇ YARIN SAAT
15.00’TE BAŞLAYACAK
Ispartaspor – Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gençlikspor maçı yarın Isparta Atatürk Stadyumunda oynanacak ve karşılaşma saat 15.00’te başlayacak.
MAÇI HAKEM YAŞAR
CAN TEMİZEL YÖNETECEK
Ispartaspor’un yarınki MAKÜspor maçını İzmir Bölgesi hakemlerinden Yaşar Can Temizel yönetecek. Temizel’in yardımcılıklarını ise; yine aynı bölge hakemlerinden Refik Erim ve Anıl Karakoç yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi ise yine İzmir bölgesinden bayan Hakem Seçil Özdemir olacak.  
TARAFTARIN MAÇA BÜYÜK
İLGİ GÖSTERMESİ BEKLENİYOR
Öte yandan, maçı izlemek isteyen Ispartalı sporseverlerin yarınki maça büyük ilgi göstermesi ve tribünlerin dolması bekleniyor.
SÖYLEYİCİ; “TEK DÜŞÜNCEMİZ
VAR O DA GALİBİYET”
Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici, yarınki maçta, sahadan galibiyetle ayrılmak istediklerini belirterek; “Bilindiği gibi sezona Akşehirspor maçıyla başladık. Mutlak galibiyet parolasıyla çıktığımız bu maçı golsüz beraberlikle sonuçlandırarak bir puanın sahibi olduk. Tüm hazırlıklarımızı yarın oynayacağımız MAKÜspor maçını kazanmak üzerine yaptık. Futbolcularıma hafta içinde günde çift idman yaptırdım. Bu maça tüm yönlerimizle hazır olarak girmek istiyoruz ve dolayısıyla kendi saha ve seyircimiz karşısında oynayacağımız bu maçtan galibiyetle ayrılarak 3 puanın sahibi olmak istiyoruz. Tüm sporseverleri ve taraftarlarımızı Atatürk Stadına bizi desteklemeye bekliyorum” dedi.
BAL 7. GRUP’TA 2. HAFTANIN PROGRAMI:
Yatağanspor – Kestelspor
Ispartaspor – Burdur MAKÜ Gençlikspor
Denizli Sarayköyspor – Akşehirspor
Konya Ereğlispor – Çal Belediyespor
Bucak Belediye Oğuzhanspor – Sarayönü Belediyespor
Kepez Belediyespor – Ortaca Belediyespor
Manavgat Belediyespor – Karaman Belediyespor
 

Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °