Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Stadı dolduracağız, bu maçı alacağız

Stadı dolduracağız bu maçı alacağız

SPOR 17.12.2017 06:41:00 0
Stadı dolduracağız, bu maçı alacağız
Isparta Davrazspor, pazar günü Atatürk Stadı’nda lider Serik Belediyespor’la oynayacağı maçı kazanarak devreye moralli girmek istiyor. Maç için stadın dolu olması beklenirken 32 Gençlik üyeleri, “Pazar günü saat 12.00 de Zafer yürüyüşümüz Valilik Meydanında başlayacaktır. Büyük bir kortej halinde stada birlikte ineceğiz” açıklaması yaptı.
 
 
                Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor, ilk yarının son maçında lider Serik Belediyespor’u ağırlıyor. Isparta Atatürk Stadı’nda bugün saat 14.00’de oynanacak karşılaşmayı İzmir Bölgesi’nden Emre Bulut, Gökhan Takataş, Tolga Atasoy ve Niyazi Aykan Ceylan isimli hakemler yönetecek.
PEMBE-YEŞİLLİLER UMUTLU
                Isparta Davrazspor, 26 puanla ikinci sırada bulunuyor. Bölgesel Amatör Liglerin 4 namağlup takımından biri olan pembe-yeşilliler, 12 maçta 7 galibiyet alırken 5 beraberlik elde etti. 12 maçta rakip fileleri 27 kez havalandıran temsilcimiz kalesinde ise 10 gördü. Isparta Davrazspor, Okan Akdeniz, Lungelo Mtshali ve Aboubacar Kone ile ileride etkili olmaya çalışacak.  Pembe-yeşilliler, lideri yenerek aradaki puan farkını 5’e indirmek istiyor.
SERİK BELEDİYESPOR SONUCA
 GİTMEKTE ZORLANMIYOR
                Lider Serik Belediyespor ise 34 puanla zirvede bulunuyor. Antalya temsilcisi 12 maçta 11 galibiyet etti. Tek beraberliğini Karamanspor karşısında alan yeşil-beyazlılar, oynadığı 12 maçta
36 gol atarken kalesinde 10 gol gördü. Grubun en golcü takımı olan Serik Belediyespor, özellikle her hafta bir yıldızıyla maçın düğümünü çözüyor. Toma, Güven, Ahmet ve Mirlan gibi yıldızlara sahip olan Serik Belediyespor, sonuca gitmekte çok zorlanmıyor. Ancak Serik Belediyespor, 2. yarıda üst üstte Mut İdmanyurduspor ve Karaman Belediyespor maçlarına gidecek. Antalya temsilcisinin zorlu bir fikstürü var.
TARAFTARLARA UYARI
                Öte yandan Isparta Davrazspor’un bugün Atatürk Stadı’nda saat 14.00’de ağırlayacağı lider Serik Belediyespor karşılaşmasına yoğun ilginin olması bekleniyor. Karşılaşma öncelerinde bilet gişelerinde yoğun oluyor. 32 Gençlik üyeleri, “Pazar günü saat 12.00 de Zafer yürüyüşümüz Valilik Meydanında başlayacaktır. Büyük bir kortej halinde stada birlikte ineceğiz. Genç yaşlı herkesi Valilik meydanına bekliyoruz. Ayrıca bilet gişelerinde ve kapı girişlerinde yoğunluk oluşmaması için en geç saat 13.00 de stattaki yerimizi alalım” dediler.

Anahtar Kelimeler:
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °