Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Sporseverlerin En Çok Merak Ettiği Soru; Hangi Takım Maçlarını Nerede Oynayacak?

Sporseverlerin En Çok Merak Ettiği Soru; Hangi Takım Maçlarını Nerede Oynayacak?

SPOR 4.09.2020 13:10:00 0
Sporseverlerin En Çok Merak Ettiği Soru; 
Hangi Takım 
Maçlarını Nerede 
Oynayacak?
Ispartaspor’un 3. Lige yükselmesi ve Emrespor ile Gelendostspor’un da Bölgesel Amatör Ligine (BAL) çıkmasıyla takımların hangi stad veya sahaları kullanacağı diğer bir deyişle maçlarını nerede oynayacakları sorusu bugünlerde Isparta’daki tüm sporseverlerin en merak ettiği konuların başında geliyor.
 
ISPARTASPOR MAÇLARINI ATATÜRK
STADYUMUNDA OYNAYACAK
Ispartaspor’un geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda Isparta Atatürk Stadyumunu kullanacağı ve maçlarını burada yapacağı belirlendi.
EMRESPOR MAÇLARINI
NEREDE OYNAYACAK?
Üç takımdan şuanda maçını tam olarak nerede oynayacağı belli olmayan tek takım Emrespor olarak görünüyor. Zira, Kırmızı – Silahlı ekibin Atabey Stadında oynamak istediği ancak, Atabey’in bu konuya sıcak bakmadığı öğrenilirken, İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün ise kulübün talep etmesi halinde Sav yolundaki Spor Kompleksi içindeki sahayı kulübe tahsis edeceği belirtildi.
GELENDOSTSPOR MAÇLARINI
İLÇESİNİN STADINDA OYNAYACAK
Isparta 1. Amatör Ligi ikinci bitiren ve bir süre belirsizlik yaşadıktan sonra, TBMM Başkanvekili ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in destekleriyle BAL’a yükselen Gelendostspor ise maçlarını İlçe Stadında oynayacak.

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °