Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Sözün Bittiği Yer! Isparta’da Hakem Rezaleti!!!!! Hakem: 1 Ispartaspor: 0

Sözün Bittiği Yer! Isparta’da Hakem Rezaleti!!!!! Hakem: 1 Ispartaspor: 0

SPOR 21.10.2020 14:30:00 0
Sözün
Bittiği Yer! 
Isparta’da Hakem Rezaleti!!!!!
Hakem: 1
Ispartaspor: 0
Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında kendi sahasında Kestelspor ile karşılaşan Ispartaspor, 90 dakika boyunca rakibine gol atma becerisini gösteremeyince(!) Hakem Ali Rıza Altunbakır’ın 90+4’de verdiği ‘uyduruk’ penaltı golüyle turu rakibine teslim etti.  
 
Misli.com 3. Lig 3. Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, kupada da yıllar sonra ilk defa birinci turu geçme başarısı göstermiş ve 2. Tura çıkmıştı. Yeşil – Pembeli ekip Isparta Atatürk Stadyumunda 3. Lig 4.Grupta mücadele eden ve geçtiğimiz yıl Bölgesel Amatör Ligde şampiyonlukta mücadele ettiği Kestelspor ile karşı karşıya geldi. Nurettin Çakır ortaya koyduğu futbol ile sahanın iyisi oldu. Ancak, TAKIMDA GOL ATACAK FORVET OLMADIĞI için takım bir türlü aradığı gole kavuşamadı.
VALİ SEYMENOĞLU MAÇI
ŞEREF TRİBÜNÜNDEN İZLEDİ
Bugün saat 13.30’da başlayan ve yer yer sağanak yağış altında oynanan maçı Vali Ömer Seymenoğlu, Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek izledi. TFF kararı gereği maça seyirci alınmadığı için tribünler yine boş kaldı.
ORTADA GEÇEN MAÇ!
Ispartaspor, her maçta olduğu gibi bugünkü maçta da rakibine üstünlük kuramadı. Maç, 90 dakika boyunca denk kuvvetlerin mücadelesi şeklinde geçti.   Yeşil – Pembeli ekip yüzde yüzlük gol pozisyonlarını cömertçe harcamakla kalmadı, maçın son dakikasında hakemin uyduruk bir penaltı vermesiyle sahadan mağlup ayrılıp Türkiye Ziraat Kupası’na veda etti.
ISPARTASPOR’U KESTELSPOR
YENEMEYİNCE
DEVREYE HAKEM GİRDİ(!)
Ispartaspor maçın normal süresinde gol atma becerisi gösteremeyince maçı 4 dakika uzatan Hakem, uzatma dakikalarının sonuncusunda kullanılan serbest atışta ceza sahasına gelen topu Kaleci Gökhan aldı. Bu sırada her iki takımdan birer futbolcu düştü. Hakem penaltı noktasını gösterdi.
TAKIMDA FORVET YOK!
Sezon başından beri gol yollarında büyük sıkıntı çeken ve adeta sahaya 1 kişi eksik çıkan Ispartaspor’da bugün eksik olarak görülen tek mevki yine forvet oldu. Sezon başından bu yana bir tane bile gol atamayan Ispartaspor’un tek forvet oyuncusu Volkan Serim’in bu maçta gol atamaması ve takımda onca atağa rağmen ileri uçta topu ağlara gönderecek bir futbolcunun olmadığı dikkatlerden kaçmadı. Yeşil – Pembeli ekip, ilk yarıda karşılıklı ataklardan sonuç alamayınca iki takım da soyunma odasına 0 – 0’lık beraberlikle gitti. Hakemin rezalet bir yönetim gösterdiği maçta Hakem 90+4’te olmayan penaltıyı çalarak Yeşil – Pembeli ekibe büyük haksızlık yaptı.
SON SANİYEDE GOL YEDİ,
MAÇI KAYBETTİ
Maçın hakemi maçın sonunda 4 dakika uzatma süresi verdi. Herkes maçı berabere biteceğini düşünürken uzatma dakikalarının sonuncusunda hakemin uyduruk penaltısı ile maçı mağlup tamamlayarak kupadan elendi.
VOLKAN SERİM’E TEPKİ,
HAKAN KARACA’YA İSYAN!
Maçı izleyenler sahaya ‘Forvet’ olarak çıktığı halde maç boyunca aldığı top topları ezen ve dört tane net gol pozisyonunu harcayan Volkan Serim’e tepki göstererek, onu her maçta ilk 11’de sahaya süren ve takıma hiçbir yararı olmadığını gördüğü halde ilerleyen dakikalarda da değiştirmeyen Teknik Direktör Hakan Karaca’ya isyan etti.
KESTELSPOR YİNE
YAPTI YAPACAĞINI!  
Geçtiğimiz sezon Bucak Belediye Oğuzhanspor maçında hakemin maçı 9 dakika uzatmasına rağmen gol atamayan ve son saniyede topu ağlara elle göndermesine rağmen hakemin golü verip Kestelspor’u galip gelmesini sağlamasının bir örneği de bugün Isparta’da yaşandı. Geçen sezon yaşanan olayın ardından BAL 7. Grupta adı ‘Şikeci Takım’ olarak çıkan Kestelspor’un bu durumu adeta bugünkü maçta tescillendi(!)
ALANYA’NIN BAKANI VAR (!)
ISPARTA’NIN KİMSESİ YOK MU?
Isparta’ya gelen hakemlerin sürekli Ispartaspor aleyhine düdük çalması ve oynanan 5 maçta 4 penaltıyı vermemesi, son olarak da bugünkü maçta Ispartaspor aleyhine uyduruk bir penaltı çalarak takımı kupadan elenmesine neden olması ‘Isparta’nın kimsesi yok mu?’ ‘Isparta yalnızlara mı oynuyor?’ sorularını gündeme getirdi.
 
MAÇIN KARNESİ:
STAD: Atatürk
HAKEMLER: Alirıza Altunbakır, Mustafa Onur Özgenç, Baykal Tuna.
ISPARTASPOR: Gökhan Köstereli, Semih Üstün, Emir Kaan Gültekin, Serdar Ümit Deniz, Efşan Geçgin, Kadir Turhan, Nurettin Çakır, Volkan Çekiç, Bekir Karadeniz (dk. 50 Emre Yüksektepe), Arif Birşen, Volkan Serim.
KESTELSPOR: İsmail, Kadir, (dk.40 Ali Berke), Güner (dk. 77 Okan), Talha, Muhammet, Buluthan, Abdurrahman, Hasan (dk.77 Ufuk), Mert (dk.40 Tolga) (dk.46 Ali Eren), Berkay, Murat.  
GOLLER: Dk. 90+4 Muhammet (Pen.)
S. KARTLAR: Emre Yüksektepe (Isparta), Talha, Mert Tolga (Kestel)  
 
MAÇIN ÖNEMLİ DAKİKALARI:
Dak.9: Kestelspor atağında topu alan Talha hızla ceza sahasına girerek çaprazdan çektiği sert şutu kaleci Gökhan önledi.
Dak. 13: Ispartaspor atağında Volkan, önünde müsait alan olmasına rağmen ceza sahası dışından şut çekmeyi deneyince top kalecide kaldı.
Dak. 18: Emir’in ortasında ceza sahasına yerden gelen top Volkan ve Nurettin’in önünden geçti. Bu iki futbolcu da topa vuramayınca takım mutlak bir golden oldu.
Dak. 25: Nurettin’in ortasına ceza sahasına gelen topa Volkan ayak koyamadı. Dak. 36: Bekir’in kullandığı köşe atışında ceza sahası içine gelen topu Volkan müsait pozisyonda ağlar yerine üstten dışarı attı.
Dak. 45: Volkan ceza sahasında düşürüldü. Hakem pozisyonu görmezden gelip devam dedi. İlk yarıda karşılıklı ataklar gol getirmeyince takımlar soyunma odasına 0 – 0’lık skorla gittiler.
Dak. 51: Ispartaspor atağında ceza sahası içinde topla buluşan Emre Yüksektepe aşırtma bir şutla topu ağlara göndermek istedi. Ancak, top yandan auta gitti.
Dak.58: Kestelspor atağında Buluthan, ceza sahası yayı üzerinden sert vurdu. Top kaleci Gökhan’da kaldı.
Dak.62: Aldığı topla ceza sahasına giren Volkan topa vurmakta gecikince top kalecide kaldı ve takım mutlak bir golden oldu.
Dk. 65: Nurettin aldığı topla sol taraftan ceza sahasına girdi. İki futbolcuyu çalımlayıp sıfıra yakın açıdan sert vurdu top kalecide kaldı.
Dak. 72: Nurettin’un uzak mesafeden çektiği sert şut kalecide kaldı.
Dak. 88: Soldan yapılan ortada ceza sahasına yapılan ortada Emre Fırtına’nın şutu auta gitti.
Dak. 90+4: Hakem maçı 4 dakika uzattı. Ispartaspor bu dakikada tam bir şok yaşadı. Zira maç golsüz berabere bitip uzatmalara kalacak denilirken, Kestelspor’un Ispartaspor yarı sahasında kazandığı serbest atışta ceza sahasına gelen topu Kaleci Gökhan yükselerek aldı. Ancak, arka direkte topla alakası olmayan bir noktada bir Kestelsporlu bir Ispartasporlu futbolcu ikili mücadele esnasında yere düştü. Maçın orta hakemi Ali Rıza Altunbakır penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Muhammet topu ağlara göndererek Kestelspor’u 1 – 0 öne geçirdi. Maçın son dakikasında verdiği uyduruk bir penaltı ile Ispartaspor’u mağlup eden maçın hakemi, maçı 4 dakika uzatmasına rağmen bir dakika daha fazla oynatarak bu defa Ispartaspor atağında top auta çıkmasına rağmen verdiği penaltının ezikliğiyle uyduruk bir karar daha vererek korner noktasını gösterdi. Ispartaspor kornerden sonuç alamadı ve Ispartaspor kupadan elendi.
MAÇIN HAKEMİNE
ÇOK SERT TEPKİ
Maçın bitiş düdüğü ile birlikte Ispartasporlu futbolcular hakeme giderek yaptığı haksızlığı anlatmaya çalıştılar. Maçı izleyenler ise verdiği uyduruk penaltı ile Kestelspor’u 2. Tura çıkaran hakeme ‘Hakem, Isparta seni seviyor’(!) diyerek sert tepki gösterdiler.
 

Salı 13 ° / 3 °
Çarşamba 10.9 ° / 4.8 °
Perşembe 6.3 ° / 1.5 °