Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Sonu şampiyonluk olsun

Sonu şampiyonluk olsun

SPOR 23.09.2017 07:33:00 0
Sonu şampiyonluk olsun
Geçen sezonu ikinci sırada tamamlayan Isparta Davrazspor, BAL 7’inci grupta 167 gün sonra lig için sahaya iniyor. Bu yıl da taraftarının büyük desteğini alan Isparta Davrazspor, bu yıl şampiyonluk yaşamak istiyor.
 
Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele edecek olan Isparta Davrazspor, 2017-2018 Sezonuna Antalya’da “Merhaba” diyecek. 24 Eylül Pazar günü Kepez Hasan Doğan Stadı’nda Kepez Belediyespor’la sezonun ilk maçına çıkacak olan pembe-yeşilliler, zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak lige iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Karşılaşma saat 15.00’de başlayacak.
                Karşılaşmayı İzmir Bölgesi’nden Niyazi Aykan Ceylan, Orhan Öztürk, Çağrıcan Pazarcıklı ve Ali Rıza Tufan Çerçioğlu isimli hakemler yönetecek.
                Isparta Davrazspor, zorlu maçtan galibiyetle ayrılarak 2. hafta kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Konya Ereğlispor karşılaşmasına da moralli çıkmak istiyor. Pembe-yeşilliler, bugün sabah kahvaltısından sonra Antalya’ya gidecek.
TARAFTARLAR ANTALYA’YA AKIN EDECEK
Öte yandan Isparta Davrazspor’u taraftar da yalnız bırakmayacak. Yaklaşık bin kadar taraftarın Antalya’ya gitmek için müracaat ettiği öğrenilirken, Isparta Belediyesi’nin taraftarlara otobüs desteği vereceği ifade edildi.
İŞTE ISPARTA DAVRAZSPOR’UN MÜCADELE EDECEĞİ 7’NCİ GRUPTAKİ RAKİPLERİ
Akşehir Spor
Anamur Belediyespor
Bucak Bld.Oğuzhan
Gölhisarspor
Karaman Belediyespor
Kepez Belediyespor
Konya Ereğlispor
Manavgat Belediyespor
Manavgatspor
Medcem Silifke Bld.
 Mut İdmanyurdu Belediye
Sarayönü Belediyespor
Serik Bld

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 19.9 ° / 7.1 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °