Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Son Haftaların Formsuz Futbolcusu Takımına Galibiyeti Getiren Golü Kaydetti; Mustafa Diler’in DÖNÜŞÜ

Son Haftaların Formsuz Futbolcusu Takımına Galibiyeti Getiren Golü Kaydetti; Mustafa Diler’in DÖNÜŞÜ

SPOR 26.02.2022 18:54:00 0
Son Haftaların Formsuz Futbolcusu Takımına Galibiyeti Getiren Golü Kaydetti; 
Mustafa 
Diler’in 
DÖNÜŞÜ
Ispartaspor’un iki yıl önce Denizlispor’dan transfer ettiği ve aslen Senirkent – Büyük Kabacalı olan Isparta’nın evladı Mustafa Diler, kısa bir formsuzluğun ardından takımına golle döndü. Yeşil – Pembeli futbolcu, Uşakspor maçının uzatma dakikalarında kafa ile attığı golle takımına üç puanı kazandıran isim oldu.
 
İKİ MAÇTA DA İLK YARIDA OYNADI
Bilindiği gibi, son haftalarda performans konusunda sıkıntı yaşayan Mustafa Diler, Ispartaspor’un kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Akhisarspor maçı ile deplasmanda oynanan Pendikspor maçında ilk 45 dakikada oynayan ve 46. Dakikada yani bu maçların ikinci yarısının başında Teknik Direktör Turgut Kul tarafından oyundan alınan Yeşil – Pembeli futbolcu, Uşakspor maçında ise 90 dakika boyunca forma giyme şansı buldu ve bu şansı da iyi değerlendirdi.
TAKIMINA ÜÇ PUANI KAZANDIRDI
Ispartaspor’un BAL liginden bu yana takımın vazgeçilmez isimlerinden olan Mustafa Diler, geçtiğimiz Çarşamba günü Isparta Atatürk Stadında oynanan Uşakspor maçının uzatma dakikasında diğer bir deyişle 90+2’inci dakikasında sağ taraftan yapılan ortayı iyi takip ederek kale önünde kafa vuruşu ile topu ağlara göndererek hem takımının galip gelmesini sağladı hem de şeytanın bacağını kırarak son haftalardaki formsuzluğuna son verdi. Şimdi Yeşil - Pembeli taraftarlar Mustafa Diler'den Kırşehir Belediyespor maçında da gol bekliyor. 

Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °