Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

SON DAKİKA HABER Taner Gümüş Şanlıurfaspor’a mı Gidiyor?

SON DAKİKA HABER Taner Gümüş Şanlıurfaspor’a mı Gidiyor?

SPOR 13.01.2022 13:40:00 0
SON DAKİKA
HABER 
Taner Gümüş 
Şanlıurfaspor’a mı
Gidiyor?
You Tube üzerinden yayın yapan ve Metehan Yılmazer ile Furkan Özkara tarafından sunulan Trivela Spor kanalında Ispartaspor’un forvet futbolcusu olan ve ilk yarının son haftalardı ortaya koyduğu performansla göz dolduran Taner Gümüş’ün Şanlıurfaspor’a gideceği söylendi.
 
2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, bu hafta sonu oynayacağı ikinci yarının ilk maçı olan 1928 Bucaspor maçına hazırlanıyor. Yeşil – Pembeli ekip bir taraftan da dün başlayan futbolcu ara transfer dönemi çerçevesinde takıma takviyeler yapmaya başladı. Bu doğrultuda; şuana kadar Bursaspor’dan ve Sivas Belediyespor’da iki futbolcuyu renklerine bağladı.
TANER GÜMÜŞ
ŞANLIURFASPOR’A MI
GİDİYOR?
Tabi, ara transfer döneminin başlamasıyla birlikte Spor camiasında, takımlara gelecek veya gidecek futbolcular da konuşulmaya başlandı. Bunlardan birisi de Ispartaspor oldu. You Tube üzerinden yayın yapan ve Metehan Yılmazer ile Furkan Özkara tarafından sunulan Trivela Spor kanalında Ispartaspor’un ilk yarının son haftalardı ortaya koyduğu performansla göz dolduran forvet oyuncusu Taner Gümüş’ün Ispartaspor’un da grubunda yer alan Şanlıurfaspor’a gideceği söylendi.
İDDİALAR DOĞRU MU?
Söz konusu haberin veya iddianın ne kadar doğru olup olmadığı ise önümüzdeki günlerde ortaya çıkacak.

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °