Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

SON DAKİKA HABER Ispartaspor Yönetimi Taraftarlardan Gelen Tepkilere Kulak Verdi Ve; Bilet Fiyatları Düşürüldü

SON DAKİKA HABER Ispartaspor Yönetimi Taraftarlardan Gelen Tepkilere Kulak Verdi Ve; Bilet Fiyatları Düşürüldü

SPOR 15.09.2022 15:49:00 0
SON DAKİKA HABER 
Ispartaspor Yönetimi Taraftarlardan Gelen Tepkilere Kulak Verdi Ve; 
Bilet 
Fiyatları 
Düşürüldü
Ispartaspor 2. Başkanı Gültekin Özdemir, taraftarlardan gelen ‘Bilet fiyatları yüksek’ serzenişini bugün yaptıkları yönetim kurulunda masaya yatırdıklarını belirterek; “Bunun için toplanan yönetimimiz aldığı karar ile Açık tribün 30 TL, Kapalı tribün 60 TL olarak bilet fiyatlarını güncellemiştir” dedi.
 
ÖZDEMİR; “ÖNCEKİ YÖNETİMDEN KALAN
360 BİN TL’LİK BİR STAT BORCUMUZ VAR”
Ispartaspor Yönetim Kurulu adına bir açıklama yapan 2. Başkanı Gültekin Özdemir, açıklamasında şunları söyledi; “Değerli Ispartaspor Taraftarları, Kamuoyunda bilet fiyatları için yapılan yorumlara cevap verilmesi hasıl olmuştur. Öncelikle bilinmesini isteriz ki; bilet fiyatları ile ilgili uygulanan yönetim kurulu kararımızda amaç fiyatları yüksek tutmak değil planlanmış yıllık bütçenin açık vermemesidir. Zira bir önceki yönetimden kalan 360 bin TL’lik bir stat borcumuz var.
“TARAFTARLARIMIZDAN
ÖZÜR DİLİYORUZ”
İl müdürlüğü ve ilave olarak stadın kendi giderleri bulunmaktadır. Paranın % 12 sini ve personel giderlerini il müdürlüğümüz alıyor. Bununla birlikte Güvenlik firmasına ödenen bir ücretimiz var. Her taraftarında Ispartaspor sevdalısı olarak bu takıma ayda iki maç üzerinden en az 100 TL verirler düşüncesi ile hareket ettik. Gelen seyircilerimiz oldu Allah razı olsun. Gelemeyen arkadaşlarında bu karardan dolayı gelemediğini de düşünerek bu taraftarlarımızdan da özür diliyoruz.
“BİLET FİYATLARI AÇIK 30,
KAPALI 60 TL OLACAKTIR”
Bir futbol takımının seyircisiz asla büyüyemeyeceğini de gayet tabii farkındayız. Bunun için toplanan yönetimimiz aldığı karar ile Açık tribün 30 TL, Kapalı tribün 60 TL olarak bilet fiyatlarını güncellemiş olup bundan sonraki oynanacak iç saha maçlarımızda bu bilet fiyatları üzerinden devam edilecektir.
“DESTEĞİNİZİ TAKIMIMIZDAN
ESİRGEMEYİN
VE TRİBÜNLERİ DOLDURUN”
Bu fiyatlandırmadan sonra oluşan bütçe açığını da tarafımızca yönetim kurulu olarak her gelen taraftarımız adına açık tribün için 20 TL, kapalı tribün için 40 TL olmak üzere karşılayacağız. Bu vesile ile bizim temennimiz taraftarımız desteklerini bizden esirgemesin, stadı dolduralım ve takımımızın arkasında olalım. İnşallah taraftar, yönetim ve futbol takımımız el ele 1. Lige taşıyalım” dedi.

Salı 22.2 ° / 11 °
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °