Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Son Dakika Haber Ispartaspor’da Yeni Sezon Hazırlıkları; O Maç İptal Edildi

Son Dakika Haber Ispartaspor’da Yeni Sezon Hazırlıkları; O Maç İptal Edildi

SPOR 13.09.2020 17:03:00 0
Son Dakika 
Haber 
Ispartaspor’da Yeni Sezon Hazırlıkları; 
O Maç 
İptal 
Edildi
Yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde bugün Bergama Belediyespor ile karşılaşacak olan Ispartaspor’un hazırlık maçı iptal edildi. Gerekçe olarak ise, yeni sezonun başlamasına çok az bir zaman kaldığı ve futbolcuların olası bir sakatlık riski gösterildi.
 
Gelecek hafta başlayacak olan sezonda Isparta’yı 3. Lig 3. Grupta temsil edecek olan Ispartaspor’da yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Bilindiği gibi, Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu, Yeşil – Pembeli ekibin yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde Nazilli Belediyespor ve Bergama Belediyespor olmak üzere iki hazırlık maçı yapacaklarını açıklamış ve bunun birincisi olan Nazilli Belediyespor ile hazırlık maçı geçtiğimiz Pazartesi akşamı Isparta’da oynanmış ve Ispartaspor’un 3 – 0 mağlubiyetiyle sonuçlanmıştı.
BERGAMASPOR HAZIRLIK
MAÇI İPTAL EDİLDİ
Ispartaspor ikinci hazırlık maçını dün Bergama Belediyespor ile yapacaktı. Ancak, Ispartaspor için yönetim kurulu belirleme toplantısının Cuma’dan Cumartesi gününe alınması nedeniyle hazırlık maçının tarihi de Cumartesi’den Pazar gününe alınmıştı. Bu doğrultuda, Ispartaspor bugün Bergama Belediyespor ile hazırlık maçı yapacaktı. Fakat, Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu’nun futbolcuları sezon öncesi olası bir sakatlıkla karşı karşıya bırakmamak için söz konusu maçı iptal ettiği belirtildi.

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °