Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Son Dakika Flaş Haber Teknik Direktör Hakan Şimşek’ten; Futbolculara Son Derece Önemli Çağrı

Son Dakika Flaş Haber Teknik Direktör Hakan Şimşek’ten; Futbolculara Son Derece Önemli Çağrı

SPOR 24.04.2021 20:15:00 0
Son Dakika
Flaş Haber 
Teknik Direktör Hakan Şimşek’ten; 
Futbolculara 
Son Derece 
Önemli Çağrı
Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek, yarın oynayacakları ve ligin son derece önemli maçı olan Çarşambaspor maçı öncesi futbolculara çağrıda bulunarak; “Sizlerde yarınki maçı kazanmayı başaracak gücün ve karakterin fazlasıyla olduğuna inanıyorum” dedi.
 
Misli.com 3. Lig 3. Grupta 32. Hafta maçları yarın oynanacak. Ispartaspor da yarın kendisi gibi play – off mücadelesi veren ve kendisiyle aynı puana sahip olan Çarşambaspor ile bir anlamda ‘Tamam ya da devam’ maçına çıkacak. Zira, Yeşil – Pembeli ekip yarınki maçı kazanırsa play – off’a kalacak. Kaybederse Çarşambaspor play – off’a kalacak.
BU ÖNEMLİ MAÇ ÖNCESİ TEKNİK DİREKTÖRDEN FUTBOLCULARA SON DERECE ÖNEMLİ ÇAĞRI
Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek, yarınki son derece önemli maç öncesi futbolcularına çağrıda bulundu. Şimşek’in konuşmasının bulunduğu ve Isparta32spor sosyal hesabında yayınlanan videoda Şimşek futbolcularına şöyle seslendi; “Değerli ve karakterli oyuncularım futbol yaşantınızda 2020 – 2021 futbol sezonunda Ispartaspor formasıyla hizmet vermeye başladınız. Senelerdir alt liglerde mücadele eden takımımız şimdi de 3. Profesyonel ligindeyiz.

“SİZLERDE BUNU BAŞARACAK GÜCÜN VE
KARAKTERİN DE FAZLASIYLA OLDUĞUNA İNANIYORUM”
Ispartaspor, geçmiş yılarda adından söz ettirmiş bünyesinde çok değerli oyuncular bulundurmuş köklü bir spor kulübüdür. Bu yıl kümede kalalım yeter derken öyle bir performans gösterdiniz ki, bizi ve spora gönül vermiş tüm taraftarlarımızı bir üst lige çıkmak için umutlandırdınız. Sizlerde bunu başaracak gücün ve karakterin de fazlasıyla olduğuna inanıyorum.
“BU MAÇA KARAKTERİNİZLE
KANANACAĞINIZA İNANIYORUM”
Sizlerle kısa bir süredir beraber olmamıza rağmen bize o kadar güzel enerji ve güven verdiniz ki teknik heyet olarak mutluyuz. Sizler ailelerinizden ve sevdiklerinden fedakarlık yaparak başarı ile takımımızı buralara getirdiniz.
“BİZİM VE TÜM ISPARTA
HALKININ DUALARI SİZLERLE”
Evet şimdi geldik işin en önemli bölümüne. Sizler yakaladığınız bu başarıyı taçlandırmanız açısından yarın çıkacağımız Çarşambaspor maçında bizlerin ve tüm Isparta halkının dualarının sizlerle olduğuna inanıyorum. Her şey gönlünüzce olsun” dedi.
 

Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °