Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Son Dakika Flaş Haber TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Ispartapor’la İlgili Konuştu; Başarının Yolu Birlik ve Beraberlikten Geçer

Son Dakika Flaş Haber TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Ispartapor’la İlgili Konuştu; Başarının Yolu Birlik ve Beraberlikten Geçer

SPOR 15.08.2020 12:56:00 0
Son Dakika 
Flaş Haber
TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Ispartapor’la İlgili Konuştu; 
Başarının Yolu 
Birlik ve Beraberlikten
Geçer
TBMM Başkanvekili ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Ispartaspor’un şuanda yoluna Kulüp Başkanı Atakan Yazgan’la devam ettiğini belirterek; “İnanıyorum ki bu sene de şampiyonluk ipini göğüsleyerek bir üst lige çıkmayı başaracağız. Ancak hepimizin bilmesi ve unutmaması gereken en önemli husus başarının yolunun birlik ve beraberlikten geçtiği gerçeğidir” dedi.
 
BİLGİÇ’TEN İLK AÇIKLAMA
VE BİRLİK – BERABERLEK MESAJI
TBMM Başkanvekili ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, şuanda ne kongre ne transfer hiçbir gelişme yaşanmayan ve taraftarların da bu durumdan tedirgin olduğu Ispartaspor ile ilgili ilk defa bir açıklama yaptı.
BİLGİÇ; “CUMHURBAŞKANIMIZ VE
BAKANIMIZA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”
Bilgiç, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Dört yıllık bir emeğin sonrasında Üçüncü Lige çıkma hedefimizi gerçekleştirdik. Bu güne kadar emeği geçen tüm Başkan arkadaşlarımıza ve yönetimlerine teşekkür ediyorum. Bu vesileyle bu süreçte bizlerden desteğini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Bakanımız Sayın Mehmet Kasapoğlu’na bir kez daha şükranlarımızı sunuyorum.
“ISPARTASPOR YOLUNA ATAKAN
YAZGANLA DEVAM ETMEKTEDİR”
Son günlerde yeni dönem Ispartaspor Başkanlığı üzerinde pek çok spekülasyon yapılmaktadır. Bizlerin bilgisi dışında gerçekleşen bu spekülasyonlara itibar etmenin bir anlamı yoktur. Ispartaspor yoluna başkan olarak Atakan Yazgan’la devam etmektedir. İnanıyorum ki bu sene de şampiyonluk ipini göğüsleyerek bir üst lige çıkmayı başaracağız.
“BAŞARININ YOLU BİRLİK
VE BERABERLİKTEN GEÇER”
Ancak hepimizin bilmesi ve unutmaması gereken en önemli husus başarının yolunun birlik ve beraberlikten geçtiği gerçeğidir. Tüm hemşerilerimizi Ispartaspor arkasında güçbirliği oluşturmaya davet ediyorum. Sevgi ve saygılarımla” dedi.
 
 

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °