Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

SON DAKİKA FLAŞ HABER Ispartaspor’un Eski Teknik Direktörü Hakan Karaca Kararını Verdi; Batman Petrolspor İle Sözleşme İmzaladı

SON DAKİKA FLAŞ HABER Ispartaspor’un Eski Teknik Direktörü Hakan Karaca Kararını Verdi; Batman Petrolspor İle Sözleşme İmzaladı

SPOR 12.01.2021 18:53:00 0
SON DAKİKA
FLAŞ HABER 
Ispartaspor’un Eski Teknik Direktörü Hakan Karaca Kararını Verdi; 
Batman Petrolspor
İle Sözleşme
İmzaladı
Ispartaspor’da başarılı bir sezon geçirirken, yönetim tarafından alınan ani bir kararla Yeşil – Pembeli takımdan ayrılmak zorunda kalan Hakan Karaca, Ispartaspor’un grubunda yer alan takımlardan Batman Petrolspor ile anlaşarak bugün sözleşme imzaladı.
 
KARACA, KIRMIZI BEYAZLI
EKİP KARACA İLE ANLAŞTI
Batman Petrolspor Teknik Direktör Hakan Hayati Karaca ile anlaşmaya vardı.
KADERİN CİLVESİ!
Bilindiği gibi, sezona Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu ile başlayan Ispartaspor, ligin ilk maçında sahasında Karşıyaka’ya 2 – 1 mağlup olduktan sonra ligin ikinci haftasında deplasmanda Batman Petrolspor ile karşılaşmış ve sezonun en kötü futbolunu oynayarak sahadan 3 – 1 mağlup ayrılmıştı. Bu maçın ardından Ispartaspor yönetimi Sadi Tekelioğlu ile yollarını ayırarak göreve Teknik Direktör Hakan Karaca’yı getirmişti. Bugün ise, Ispartaspor’dan zorla koparılan Teknik Direktör Hakan Karaca, kendisinin Ispartaspor’a gelmesine vesile olan Batman Petrolspor ile anlaşmış durumda.
İŞTE O HABER:
Teknik Direktör Hakan Hayati Karaca’nın Batman Petrolspor ile sözleşme imzalaması Batman’da yayın yayan Batmamedya isimli İnternet Haber Sitesinde şöyle yer aldı:
PETROL'DE KARACA
SÖZLEŞMEYİ İMZALADI
Batman Petrolspor'un yeni hocası belli oldu. Batman'a davet edilen Hakan Hayati Karaca'yla sözleşme imzaladı.
Petrolspor Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş ve yönetim kurulu üyeleri, TPAO Kristal Park’ta Vali Hulusi Şahin ile bir araya gelerek istişare bulundular. Yapılan değerlendirmede teknik direktör Hakan Hayati Karaca ismi ağırlık bastı. Batman'a davet edilen Karaca ile sözleşme imzalandı. Petrolspor tarafından yapılan açıklamada, “Profesyonel futbol takımımız teknik direktör Hakan Hayati Karaca ile anlaşmaya varmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.” denildi.
KARACA'NIN KARİYERİ:
2019-2020 Sezonunda BAL liginde mücadele den Alanya Kestelspor'u 3.Lig'e çıkarmayı başarmış, ardından 2020-21 sezonu için Isparta32spor takımının başına geçti. Teknik Direktir Karaca, Isparta32spor ile teknik direktör olarak takımın başında bulunduğu 14 maçta 8 Galibiyet 4 Beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °